Köszönöm a választ!Ma még igaz nemsikerült elérnem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mz ts 125 hiba!
Collapse
X
-
Átnéztem elég szépen de nem találtam olyan számot ami egyformán lenne beütve,vagy éppen egyezne.Ezek a számok amiket újakat találtam illetve a hátuljáról is egy kép.
Egyébként van egy másik blokkom amelyik ugyanilyen a hátulja és azon se látok egyező számot de annak a blokknak az előéletét se tudom mert alkatrésznek vettem.
Utoljára szerkesztve a következő által: csi22222; 2015 máj. 18, 14:42.
Komment
-
Ma délután előszedtem a blokkot, majd fél liter benzin elegendő is volt a lemosáshoz, a nagy olajgombócból egy egész motorforma dolog jött ki
Találtam közben én is érdekes dolgokat. Pl. a lánckerék környékéről egy pár db. törött lánc gyűrűt, blokk közép illesztésénél kikandikáló közönséges sziloplasztot, stb
Megnéztem ezt az illesztést is, az enyémnél nincs ilyen különbség, "színel" a két blokkfél a bordák között.
Ill. mindkét blokkfélen van egy "1"-es, ahogy a te képeden is látszódik az egyik...csi22222 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Neked a jelzések hol vannak?Mert én kétlem hogy az lenne a blokk egyesítő mivel elég sok blokkon akkor szerepel az 1-es szám és elég könnyedén összecserélhető lenne.Letudnád nekem fotozni a blokkot és az illesztéseket?Illetve amit találsz rajta számot mindent ha letudnál fotozni az lehet sokat segítene.Egyre csak úgy tűnik az én blokkfeleim nem egyeznek.Fent ahol a henger találkozik az egyik félen 3 a másikon csak 2 borda van.Már lehet rájöttem hogy van ezeknek a blokk párosító számuk.Ezért kellenének a képek mindenhol ahol számot találsz a blokkon belül illetve kivűl is ha szétszedted.A kuplung illetve a gyújtas oldali számok lesznek szerintem a jelzések.Utoljára szerkesztve a következő által: csi22222; 2015 máj. 24, 22:14.
Komment
-
Visszavonom az előzőekben írtakat
Most jöttem fel a garázsból, kicsit még jobban megpucoltam, közelebbről megnéztem a kérdéses helyet.
Az enyém is kb. olyan mint a tiéd, csak a sok kinyomódott, rákenődött sziloplaszttól, némi rajtamaradt kosztól tegnap nem láttam ezt a különbséget, síkban lévőnek látszódott. Megnéztem a hengertalp részt is, az enyémen is úgy van, hogy az egyik félen 2, a másikon 3 borda van. Szóval szerintem aggodalomra semmi ok Bocs hogy tegnap téves infót adtam!
Egyelőre többet sajnos nem tudok megnézni, most nincs időm szétszedni, az újravezetékezés, tank horpadás gittelés, szórógittezés volt az e hétvégére rendelt szent evangélium
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 máj. 25, 14:19.
- 2 likes
Komment
Komment