Köszönöm a választ!Ma még igaz nemsikerült elérnem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mz ts 125 hiba!
Collapse
X
-
Átnéztem elég szépen de nem találtam olyan számot ami egyformán lenne beütve,vagy éppen egyezne.Ezek a számok amiket újakat találtam illetve a hátuljáról is egy kép.
Egyébként van egy másik blokkom amelyik ugyanilyen a hátulja és azon se látok egyező számot de annak a blokknak az előéletét se tudom mert alkatrésznek vettem.
Utoljára szerkesztve a következő által: csi22222; 2015 máj. 18, 13:42.
Komment
-
Ma délután előszedtem a blokkot, majd fél liter benzin elegendő is volt a lemosáshoz, a nagy olajgombócból egy egész motorforma dolog jött ki
Találtam közben én is érdekes dolgokat. Pl. a lánckerék környékéről egy pár db. törött lánc gyűrűt, blokk közép illesztésénél kikandikáló közönséges sziloplasztot, stb
Megnéztem ezt az illesztést is, az enyémnél nincs ilyen különbség, "színel" a két blokkfél a bordák között.
Ill. mindkét blokkfélen van egy "1"-es, ahogy a te képeden is látszódik az egyik...csi22222 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Neked a jelzések hol vannak?Mert én kétlem hogy az lenne a blokk egyesítő mivel elég sok blokkon akkor szerepel az 1-es szám és elég könnyedén összecserélhető lenne.Letudnád nekem fotozni a blokkot és az illesztéseket?Illetve amit találsz rajta számot mindent ha letudnál fotozni az lehet sokat segítene.Egyre csak úgy tűnik az én blokkfeleim nem egyeznek.Fent ahol a henger találkozik az egyik félen 3 a másikon csak 2 borda van.Már lehet rájöttem hogy van ezeknek a blokk párosító számuk.Ezért kellenének a képek mindenhol ahol számot találsz a blokkon belül illetve kivűl is ha szétszedted.A kuplung illetve a gyújtas oldali számok lesznek szerintem a jelzések.Utoljára szerkesztve a következő által: csi22222; 2015 máj. 24, 21:14.
Komment
-
Visszavonom az előzőekben írtakat
Most jöttem fel a garázsból, kicsit még jobban megpucoltam, közelebbről megnéztem a kérdéses helyet.
Az enyém is kb. olyan mint a tiéd, csak a sok kinyomódott, rákenődött sziloplaszttól, némi rajtamaradt kosztól tegnap nem láttam ezt a különbséget, síkban lévőnek látszódott. Megnéztem a hengertalp részt is, az enyémen is úgy van, hogy az egyik félen 2, a másikon 3 borda van. Szóval szerintem aggodalomra semmi okBocs hogy tegnap téves infót adtam!
Egyelőre többet sajnos nem tudok megnézni, most nincs időm szétszedni, az újravezetékezés, tank horpadás gittelés, szórógittezés volt az e hétvégére rendelt szent evangélium
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 máj. 25, 13:19.
- 2 likes
Komment
Komment