Érdekes és nagyon bosszantó is egyben mert a Sport nekem is csinálta ha túl szivattam de betoláskor 2 lépés után már pöfögött Kényes volt Lelkem ezek szerint nem szerette ha rugdosom.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mz ts 125 hiba!
Collapse
X
-
A CZ ezt ügyesen megoldotta nincs állítási lehetőség. Az úszó csapja egyben a tűszelep , akkor van túlfolyás ha ennek a kúpja kiverődik megkopik vagy likas lesz az úszó! Én úgy orvosoltam , hogy fúrógépbe befogtam a csapot és polír papírral ki igazítottam a kúpot. Csak óvatosan mert a csap hossza befolyásolja a szintet. Én is a készletből tolómérővel válogattam ki a leghosszabbat mert oldal stenderen képes volt túlfolyni.
- 2 likes
Komment
-
A Csepelé is hasonló csak ott tudod állítani a tűt, mert ott keresztül dugták az úszón.sepy és Lemezjáték kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Az " orosz kontakt spry " sok mindenre jó! Énnekem is volt a Guzzinál bevetve időnként míg az önindító komutátorja fel nem lett szabályozva. Még sosem volt rendbe téve és időnként befeszült és nem érintkezett rendesen a Bz. kefe, ilyenkor ha nagyon sürgős volt / márpedig a motorozás sürgős dolog!/ használt a házi Andakszin a gumi kalapács. Eljött az az idő mikor ez sem használt és rendbe kellett tenni. Ha valakinek Guzzi indításával lenne gondja bővebben kifejtem nem akarok most család regényt írni.
- 3 likes
Komment
Komment