Találtam egyet már csak lekel beszélni csak én félek az előre utalástól
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mz ts 125 hiba!
Collapse
X
-
csi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak én félek az előre utalástól
Kicsit drágább, de kevésbé rizikós.
Komment
-
Sziasztok!
Jöttem megint idegesíteni a népet a kis ts gépsárkánnyal
Sikerült összerakni a gépet,illetve pontosan be is sikerült lőni.Első teszt nagyon biztató volt a gyári értékekkel beállítva,könnyen indult,szépen reagált a gázra (terhelés nélkül) illetve néha be be koppant a henger.
Akkor még nem foglalkoztam vele,ráfogtam biztos kevés anyagot kap vagy rossz a gyújtás.Gyorsan összeraktam aztán rá mindent és jöhetett a finomabb beállítás terhelés alatt.Megindultam a motorral de a kopogó hang ami az elején alig volt halható most szinte már kegyetlen volt,kopogott illetve a koppanásnál mintha el is vették volna a gyújtást.Állítottam előre hátra a gyári értéktől de csak kopog ugyanúgy.Hengerfej 125-ös de másnak működik vele,présrés 0.90.Előgyujtás 2.5,megszakítóhézag 0.4.Probáltam már a régi 125-ös hengerrel is de sajnos ugyanez a helyzet.Illetve megvételkor is volt ez a hang de akkor nem halottam annyira illetve a hajtókar csere majd megoldja.Egyébként a hajtókart magamnak cseréltem a főtengelybe mert tesztmotornak indult de már szeretném ha menne is.A lényeg hogy a motor szépen indul minden tökéletes de terhelés alatt kegyetlen kopog és használhatatlan.Ha valakinek lenne valami tippje az kérem írja meg nekem mert már teljesen megőrjít.Én a főtengelyre gyanakszom,bár a hang teljesen a hengerből jön és érezhető is de nem folyamatos a hang.Ezért akinek van mz ts 125 főtengelye az kérem jelezzen nekem.Ilyen kellene csak hogy kizárjam a problémát,a motor 1975-ös.Előre is köszönöm a válaszokat ha van valami tippetek.
Komment
-
-
Gyertyát kivéve minden tökéletes zajtalan,akadásmentes.A benzin már külön üvegből próbálva is volt és friss benzinnel,sajna ugyanaz.Szerintem se mechanikus de eddig elég sokan azt mondták az,de ha az lenne akkor folyamatosan ott lenne a probléma.
Egyébként itt egy videó amiben lehet jobban hallatszik a kopogás.
Utoljára szerkesztve a következő által: csi22222; 2015 aug. 10, 00:16.
Komment
-
Én a helyedben megnézném sötétben, hátha áthúz valahol a szikra!
Ha nem látsz semmit, akkor viszont módszeresen végig kellene menni a gyújtás rendszeren. Azt mondtad, megszakítót, kondit, gyertyát cseréltél már, így folytatnám a magasfeszültségű kábellel és a pipával, engemet a múltkor a pipaszívatott meg, mire rájöttem a hibára, már nagyon pipa voltam...
- 3 likes
Komment
Komment