Térdepeltek, és kukoricára !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ 250/2 Trophy váltó recsegés
Collapse
X
-
Kíváncsian várom a fejleményeket. Az én tippem: a kapcsolókörmök sarkai már kopottak, így nem ugrik be azonnal, hanem még megugrik néhányszor, mire összekapcsol.
Ez után már tényleg az következik, hogy elkezdi kidobálni.
Kérdés, hogy kapsz-e normális minőségű alkatrészeket hozzá. Annak idején az ETZ-m sebváltóját kompletten felújítottam, a helyi motorboltos szerezte be nekem a fogaskerekeket. Nem voltam teljesen nyugodt és elégedett, az illeszkedések itt-ott elég érdekesek voltak . Igaz, jól, finoman kapcsolt, csendes volt, de ki tudja meddig. Egy évre rá eladtam (persze azóta is sóhajtozok ha eszembe jut...)
- 1 like
Komment
-
tasli,körmös,tenyeres,fenekes...etc!Aki tudja,tudja,aki nem az ne is tudja meg!
Nem volt mersz visszapofázni a szülőnek, meg az öregeknek, meg tanárnak. Nem úgy, mint manapság. Aztán mi bajunk lett tőle? Semmi a világon. Pedig rászolgáltunk párszor. (felgyújtottuk a füstölőt, patkányt öntöttünk a tömésház falánál kénsavval, 15 kiló százas szeget elkalapáltunk az udvarban... stb) Volt egy bokor, aminek frankó suhintós ágai voltak. Nekünk kellett kimenni, és vesszőt vágni, amivel utána kaptunk párat... (persze csak míg rá nem jöttünk, hogy a gázolajat nem bírják a növények, és ki nem száradt valamiért az a szerencsétlen bokor...)
- 8 likes
Komment
Komment