Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia blokk és váz számozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez ilyen gyári összvér akitől vettem, megvannak még az egészalakos képei megkérem hogy küldje át
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ez ilyen gyári öszvér
      Szia!
      Elég hasonló motorjaink vannak. Az enyém T110901XX számú, szóval kicsit későbbi, de szintén öszvér. Fékkar, rózsa alakú állító a hátsó rugóstagon, kipufogó felfogató bilincs, első lábtartó, bőrszíj az ülésen, lengővilla, fékkitámaszó alu elem és a váznyak címke stimmelnek. A dobozaim szintén gomb nélküliek, a pöcslámpának is csak a helye volt meg, egy VT6 volt rajta.

Egyébként elég megható, hogy a váznyaktábla is ugyanott van megkopva... (De ez szinte minden Pannoniáról elmondható)

Emlékeim szerint az enyémen a merevítő lemez elöl szögletes, hátul mintha lenne íve. Holnap lefotózom esetleg ha érdekes márkatörténeti szempontból.
      -t5- és kedvelte ezt.
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Rendben, kíváncsi vagyok

Komment

Tisztelt Aries88!

Meg szeretném kérdezni, hogy a vázszámod is ugyanezzel az íves karakterrel van beütve, mint a motorszámod? Nem a későbbi trapéz alakúval?

Aries88,

Komment

Sajnos nem tudom egyértelműen megmondani, ugyan is nem ismerem a használt betűtípusokat/stílusokat. Szerintem, ha van gyakorlati jelentősége, fel lehetne tenni a különböző stílusokról képeket. Így elsőre azt mondanám, hogy egyezik a kettő.
            ÉÉÉS itt van egybe a vas :
            Click image for larger version

Name:	S8000987.jpg
Views:	2
Size:	195.6 KB
ID:	131521Click image for larger version

Name:	S8000984.jpg
Views:	1
Size:	194.2 KB
ID:	131522
            kedvelte ezt.

Komment

Komment

Nagyon megköszönném, ha raknál fel róla képet, az utolsó karaktereket nyugottan takard ki, mint a motorszámnál!

Komment

Itt van, miért van ennek a jelentősége? Szerintem egy a típus.
                  Click image for larger version

Name:	IMG168.jpg
Views:	1
Size:	193.3 KB
ID:	131526
                  és nyuszifül kedvelte ezt.

Komment

Már maga a vázszám is érdekes helyen helyezkedik el
                    Ez a hely az elődök számhelye volt "Előbb rosszul olvastam le az elejét"
                    A nyaktábla gondolom a megszokott indok miatt régebbi. "nem volt kész vagy épp nem volt raktáron az új"
                    Utoljára szerkesztve a következő által: BeniP10&P21; 2012 júl. 10, 17:12. Oka: tévedtem

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Itt van, miért van ennek a jelentősége? Szerintem egy a típus.
                      Nagyon egyszerű a magyarázata!
                      Van nekem is egy T1-esem ami, 61. 10 havi. A vázba már a trapéz alakú karakter van, de a blokkja nincs meg. Arra lettem volna kiváncs, hogy volt-e olyan átmenet, amiben a váz trapéz karakteres, de a blokk még nem.
                      Köszönöm a képet!
                      OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Arra lettem volna kiváncs, hogy volt-e olyan átmenet, amiben a váz trapéz karakteres, de a blokk még nem.
                        Nem tudom hogy a párosítószámnál is ugyanazt a készletet használták-e, de az én szeptemberi T1-emen a párosítószámban kerek nyolcas van. A vázban meg nincs ilyen karakter sajna.
                        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Tudom hogy ez már nem vág a témába, de ha már ide tettem fel a képet akkor itt kérdezem: szerintetek ez a kompozíció festett vagy barnított hengerrel volt?

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            az utolsó karaktereket nyugottan takard ki, mint a motorszámnál!
                            Nem akarok kötözködni, de ennek a "kitakarásnak" mi jelentősége van? Mik derülnének ki az utolsó karakterekből!
                            Ne tán attól félünk, hogy kiderül, hogy a "szomszédtól" származik, vagy csak most ez a divat?
                            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Én sem tudom a funkcióját, a többiek javasolták

Komment

Ha módomban állna, azonnal törölném a hozzászólásod ! Remélem a moderátorok, vagy te , meg is teszed ! Ugye sejted miért ?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X