Ez ilyen gyári összvér akitől vettem, megvannak még az egészalakos képei megkérem hogy küldje át
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia blokk és váz számozása
Collapse
X
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz ilyen gyári öszvér
Elég hasonló motorjaink vannak. Az enyém T110901XX számú, szóval kicsit későbbi, de szintén öszvér. Fékkar, rózsa alakú állító a hátsó rugóstagon, kipufogó felfogató bilincs, első lábtartó, bőrszíj az ülésen, lengővilla, fékkitámaszó alu elem és a váznyak címke stimmelnek. A dobozaim szintén gomb nélküliek, a pöcslámpának is csak a helye volt meg, egy VT6 volt rajta.
Egyébként elég megható, hogy a váznyaktábla is ugyanott van megkopva... (De ez szinte minden Pannoniáról elmondható)
Emlékeim szerint az enyémen a merevítő lemez elöl szögletes, hátul mintha lenne íve. Holnap lefotózom esetleg ha érdekes márkatörténeti szempontból.-t5- és kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt van, miért van ennek a jelentősége? Szerintem egy a típus.
Van nekem is egy T1-esem ami, 61. 10 havi. A vázba már a trapéz alakú karakter van, de a blokkja nincs meg. Arra lettem volna kiváncs, hogy volt-e olyan átmenet, amiben a váz trapéz karakteres, de a blokk még nem.
Köszönöm a képet!OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseArra lettem volna kiváncs, hogy volt-e olyan átmenet, amiben a váz trapéz karakteres, de a blokk még nem.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz utolsó karaktereket nyugottan takard ki, mint a motorszámnál!
Ne tán attól félünk, hogy kiderül, hogy a "szomszédtól" származik, vagy csak most ez a divat?A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
Komment