Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia kis fékdobos kerékagy felújítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha strapabíró lesz az anyag, akkor remélem árulod majd.
    Mert a jelenlegi utángyártott silány és a gyári sem elég jó.
    Lemezjáték kedvelte ezt.

Komment

Most így meg nem mondom hogy milyen anyagból van, de elég kemény.
      Terv az hogy beteszem a helyére, aztán ha a mérete nem jó akkor forma módosítás. Ha az jó akkor új, javított szerszám és pár szettet csináltatok amit anyagáron felajánlok nyúzótesztre.
      Ha az jól zárul akkor még párat csináltatok, ha nem lesz jó akkor meg más gumiból kell csinálni.
      demeter és joker kedvelte ezt.

Komment

Hány SHORE kemény , mit mondott az ember? 70-75 van legalább ?
        UK kedvelte ezt.

Komment

Polipropilén? Index? Ráadásul a Pannonia kerékagy témában?

Miket kell megérnünk!

A polipropilén index ragasztására vonatkozó kérdés időközben törlődött, úgyhogy már ennek sincs létjogosultsága.
          Utoljára szerkesztve a következő által: UK; 2016 márc. 11, 17:41. Oka: megszűnt az előzmény
          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

...............................................
            Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 márc. 11, 16:26.

Komment

Sorry, közben töröltem a hsz-t, gyanítom nem frissített a rendszer, ezért a sok előzmény nélküli hsz.

Komment

Miről van szó?

Komment

Na miből maradtam ki már megint
                  Legalább én indítottam el?

A gumikról nem tudok semmit. Nem volt alkalmam megkérdezni tőle, csak sietett és a főnököm kezébe nyomta a csarnok előtt hogy adja oda nekem. De majd beszélek még vele úgyis, aztán megtudakolom ezeket.
                  Amikor a sütőformát odaadtam neki mondtam hogy mibe kell, akkor annyit mondott hogy olyan gumiból csinálja ami bírni fogja. No de majd kiderül

Komment

Amikor a sütőformát odaadtam neki mondtam hogy mibe kell, akkor annyit mondott hogy olyan gumiból csinálja ami bírni fogja. No de majd kiderül
                    Én úgy oldottam meg a gumi menesztőt,hogy éppen én voltam a soros termény-darálós és az egyik kézikocsikerékben véltem felfedezni való gumibetéteketriga-12...szépen elkértem:igaz rövidebb volt,de engem kielégítően kiszolgált.
                    OdinHEM kedvelte ezt.
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X