Közlemény

Collapse
No announcement yet.

p10h fals levegő kiszürése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

p10h fals levegő kiszürése

a p10 esen ingadozik az alapjárat.nem ejti kellően a fordulatot. a hiba nem állandó, néha szépen dolgozik. néha pedig felpörög. ha a levegő csavart teljesen becsavarom nem áll le. a gyujtás oldali szimeringet kicseréltem, semmi változás.segitségeteket szeretném kérni, hogy milyen modon lehet kiszürni a fars levegő szivásának a helyét. köszönettel vennék minden tippet.

Szia! Én nem vagyok egy nagy szaki, de hidegindító sprével érdemes körbe fújni a motort. Na persze mindig csak egy helyen, például hengertalp, utána szívócsonk és még ahol csak lehet. Amikor felpörög a motor jobban, illetve másképpen viselkedik, ott a hiba.

(mondjuk ez túl egyszerűen hangzik, lehet sokkal bonyolultabb a dolog, ez csak tipp a részemről)
    Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2012 márc. 11, 10:09. Oka: kiegészítés
    soveny kedvelte ezt.

Komment

köszönöm a hasznos információt, mindenképpen kipróbálom. van is hideg inditóm a kamionban.

Komment

Habár ha a bal oldal össze van rakva és feltöltve olajjal kicsit nehézkes, én úgy szoktam a forgattyúsház összerakása után ellenőrizni, hogy a dugattyút FHP közelébe állítom - lényeg, hogy a kipufogó- és az átömlőcsatornák zárva legyenek. Utána a szívócsonkon minimális nyomást adok a forgattyúsháznak. Elég minimális, hallani/érezni lehet a kifújást. Némi vízzel is lehet könnyíteni a feladatot, esetleg szappanosvízzel lehet "buborékfújó felnőtteknek" üzemmódban működtetni.

Kiegészítés: ecsettel szoktam felhordani a folyadékot, juttatva minden illeszkedő felületre.

Ez a módszer a csak működés közben jelentkező hibákat nem igazán tudja felderíteni, arra megoldás a hidegindító spray.
        soveny kedvelte ezt.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Főtengely szimmering teszt - motoros videó - SportMotor
          vizualitás kedvéért

Komment

köszönöm a tanácsot. ezt a nyomaspróbát mindenképp kipróbálom. ez egy napi használatu moci, ha mindent végig járunk remélhetőleg meglesz a hiba.

köszönöm. a videó nem adta vissza tökéletesen, de a kivitelezés mindenképp hasznos. ezt a fázist hagyom utoljára.

Komment

Kép - YouTube
              talán ez jobban mutatja
              soveny, kollarg és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

köszi. ez hibátlan. érzékelhető a fordulatszám változás. ismét tanultam egy jó fogást.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X