Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gumi méretek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igen Pannónián használom ( T5H) . 110 a vége a motornak így szerintem nem fogja vissza.
    LC 9246 kedvelte ezt.

Komment

Nekem a P10-esen elől 3as, hátul 3,25-ös van fent, jó kis ruszki gumik, még a minta is jó rajtuk, de a belsőt cserélni kellene, ma próbáltam is, de vagy én vagyok gyenge, vagy a gumikat a felnire öntötték, mert nem tudtam leszedni, úgyhogy viszem majd gumishoz, szenvedjen vele ő!

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 ápr. 23, 16:31.
        korompaiistvan, Intrepid és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Az orosz gumik hajlamosak a megkeményedésre
          Az első tippem az volt, hogy harckocsiról lettek átszerelve, de akkor ezek ilyenek...

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nem is elsősorban erő kell hozzá, hanem súly

Sajnos egy traktor külsőt is betudnék taposni!

Egyelőre csak annyira szeretném rendbe hozni a motort, hogy végre beinduljon (és vizsgán átlehessen tolni), és majd télen nekiesni egy teljes felújításnak, ezért egyelőre nem cserélném le a gumit, habár kezdek kételkedni ezeknek a gumiknak a tapadásában, de amíg a garázsban tologatom csak, addig még nem lehet akkora probléma...
          Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 ápr. 24, 05:25.
          és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Ma voltam a gumisnál, megizmosodott a srác, mire végzett, de egész jó lett!

Komment

Én is gumishoz vittem a kereket az én szerelőm is többet nézett az égre mérgében,de a 30.felfujás és leeresztés után kb-re jó lett az illesztés.A Heidenau-ról vagy jót vagy semmit,úgyhogy maradok a semminél.

Komment

Sziasztok!
                Gumiszalagot lehet kapni újat 19" ráfba, küllőanya és a gumibelső közé? Arra gondoltam, hogy vágok pl. régi belsőből, de új gumik alá inkább új szalagot tennék, ne szakadjon el.

Komment

Duke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Gumiszalagot lehet kapni újat 19" ráfba
                  szia!
                  igen, lehet! nem egy vészes összeg, a régi Szentendrei úton cseréltettem.

Komment

Duke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Gumiszalagot lehet kapni újat 19" ráfba, küllőanya és a gumibelső közé?
                    Nem gond ha 18"-ashoz valót veszel, annyit enged, ráadásul 18 colost tartanak bárhol ahol MZ alkatrészek vannak.
                    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Sziasztok!
                      Nem értek hozzá, ezért is kérem segítségetek egy olyan kérdésben, hogy 2,50/85-16-os köpenyhez milyen gumibelsőt kéne venni?
                      Erre gondoltam: 2,50/2,75-16 TR4 Vee Rubber tömlő
                      Igaz azt olvastam, hogy a "/" után következő szám a magasságot jelöli. Így elég furának tűnik
                      Előre is köszönöm a segítséget!
                      Üdv VöPe

Komment

Nekem csak orosz gumik vannak, most már csak voltak az IZS-en, meg az oldalkocsin is. Hát nem egyszerű művelet leszerelni, ha valóban meg van keményedve, de már csak azért sem vinném el gumishoz. Meg kell néha szenvedni vele, de ha rájössza megfelelő betaposós technikára, gumisokat megszégyenítő gyorsasággal szereled át!

Komment

petiv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          2,50/2,75-16
                          az altalad valasztott belso gumi 2,50 -16os, valamint 2,75 -16os meretu kulso gumihoz passzol. a belso guminak tudtommal nincs magassagmerete. szerintem jo amit kineztel!
                          Utoljára szerkesztve a következő által: littleszpett; 2012 jún. 24, 16:40.

Komment

Köszönöm, sokat segítettél!

Komment

Sziasztok! A Doxa-Csepelemen elől 2,5-19 es, hátul 2,75-19 es eredeti Ballon Emergé gumik vannak.
                              Az első 120 kg os terhelésű a hátsó 180 kg os. Mindkettő hibátlan se repedezés se töredezés, szóval szinte gyári! De mégiscsak legalább 20-30 éves, nem nagyon használnám csak esetleg vmi bemutatón. A napi használatra keresek gumit de ezekben a méretekben a hátsó gumira max 160 kg os van. Ha ketten az asszonnyal ráülünk, plusz a motor már vígan 200 felett vagyunk. Mit lehet itt tenni? ( a lefogyás kizárva!!! )

Komment

Végülis az csak az adott kerék terhelése, nem? 160+160=320, abba gondolom belefértek, igaz lehet hátra esik a súly nagyrésze.
                                There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...