Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Pedig akkor még javában ontotta a gyár a szovjet exportra ezeket a motorokat. Vagy lehet, hogy éppen ezért ...
Csoda hogy ez nem jutott eszébe ( vagy csak nem tudok róla ) néhány - "sosevótampártagcsakmuszájbólkicsit " elvtársnak , hogy ezt bizonyítéknak felhozza ---így álltunk ellen , így próbáltunk a magunk szerény lehetőségeivel gyengíteni a megszálló imprielistakumunista megszállók háttérgazdaságát .
Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 okt. 18, 22:13.
Szerintem ki.
Mutass egy-két képet és kiderülhet, hogy egy későbbi villa-e.
csináltam egy közelit s egy távlatit, bronz van, zsírzásra lehetőség nincs (de nemtudom milyen a zsírzógomb, amit keresek, gondolom nem olyan, mint egy mostani mezei darab
más, van egy másik darabom is, elnézést a padlásközeli állapotért:
mi lehet az a kitámasztó? a másikon nyoma sincs (ill. egy kis merevítő lemez ott van), meg tudnátok mondani, miért kellett ez? és hol használták?
A zsírzógomb az utóbbi ötven évben változatlan kialakítású szerintem. Ilyen helyeken zsírzógomb volt , a staufer zsírzó gépeken volt használatos és célszerű.Ha némi idő és petróleumos áztatás után sikerül szétszedned megtalálod a zsír útját is.
Komment