Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia megszorulás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jah,nem szeretek feleslegesen fizetni a törvény talpnyalóinak,ezért a lakott területen az 50et betartom bár Markazon am sem lehetne többel menni mert a parkolási szokásaitok elég érdekesek...
    A KX 500 hajtókart remélem minnél hamarabb láthatod mert szegény Antónia most kényszerpihenőn van...

Komment

Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Van különbség, az biztos! Milyen céllal lehet a Wössner dugattyú csapszegfurata felett az a bemélyített kis ablak?
      A Wössner dugó kovácsolt, így a dugó belső oldalán a csapfurat fölött nincs könnyítés (bal alsó kép). Hogy a súly meglegyen a palástra kerűl a "kis ablak". A kovácsoltnál kívűl, az
      öntöttnél belűl, megvan az "ablak"

Válasz Kovacsk84 Szept. 16.-i kérdésére.
      Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 nov. 23, 16:39. Oka: idézet beszúrása

Komment

Komment

Köszönöm a választ, jó lenne egy ilyen kovácsolt készlet...mondjuk Kawasaki hajtókarral, csakhogy teljes legyen a "menü"! Dehát a "törvény talpnyaló"-i fizetésből most nem telik rá...
          stalker és kedvelte ezt.

Komment

Lemezjáték, Balumester és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

"Azért azt ne felejtsük, köztünk, veteránosok között is vannak rendőrök, és bármilyen hihetetlen, közöttük is vannak rendes emberek! Én ismerek jópárat."
              Azóta hívom őket így mióta nem a dolgukat végzik hanem az állam pénzbeszedői lettek,kisgyerek koromban mikor még jogsi nélkül róttuk a rétet és néha elkapott a rendőr akkor még elég volt egy nagy büdös pofon ahhoz h legalább egy hétig ne üljek motorrra és utána is jó sokáig a zabszem ...ott volt mert volt a rendőröknek tekintélye amit ki is érdemeltek! Most vihorászva csak annyit mondanak" fiatal ember 30 ezer lesz" hát persze...
              Biztos h vannak köztük rendesek is,minden téren van kivétel.Tőlük ezúton kérek elnézést !!
              Más. Mint írtam is a Pannóniámat nem veteránként tartom,hanem igás ló,vannak más veterán motorjaim amiken a veteránozási hajlamom kiélhetem.Viszont fontos hogy a Pannóniám mindig hűen szolgáljon ezért megadok neki mindent ami tőlem telik!

Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Köszönöm a választ, jó lenne egy ilyen kovácsolt készlet...mondjuk Kawasaki hajtókarral, csakhogy teljes legyen a "menü"! Dehát a "törvény talpnyaló"-i fizetésből most nem telik rá...
              Először is elnézésedet kérem ha megsértettelek !
              Nem tudom hogy itt van e már valakinek tapasztalata a kovácsolt dugattyúkkal a Pannóniánál,de én elég sok régi Harleyt javítok és a szürkeöntvény henger/kovácsolt dugattyú párosításnál eddig nekem nem voltak jó tapasztalataim!
              Nagyobb illesztési hézaggal futnak ezáltal hidegen klappognak,valamint ragadásra is hajlamosabb mint a sima öntött dugattyú!

Komment

Kakas és Beagle kedvelte ezt.

Komment

Kedves ApaE !
                  Elnézést kértem a hozzászólásomért ! Ha ez neked nem elég nem tudok veled mit kezdeni.Szeretem kimondani amit gondolok,ezáltal egyenes embernek tartom magam,valamint sokan mások is akik ismernek személyesen.Hogy neked erről más a véleményed ezt is tiszteletben tartom,de mivel eddig egyik hozzászólásomat sem neked céloztam,így arra kérlek hogy légyszíves szálj le rólam !
                  Köszönöm!

Komment

Komment

Kedves ApaE !
                      Mit tegyek hogy békén hagyj? Netán töröljem a regisztrációmat a fórumról mert elkövettem egy ballépést?(amiért mellesleg elnézést kértem) Lehet hogy az lesz... Ugyanis azt hittem hogy itt szakemberekkel tudom megvitatni a Pannónia motorok javítását,ügyes bajos dolgait és nem pedig az igazság bajnokaival kell harcolnom...

Komment

Cooter!!!

Biztos nem tűnt fel , de én nem igen beszélgettem veled. Mért is?? Fene tudja. Valahogy az első hsz-ed alapján egy kicsit nagy arcnak tartottalak. Lehet szörnyülködni, de én is olyan vagyok mint Te ,nem igen rejtem véka alá a véleményem. Max. meg tartom magamnak.
                        Na már most Isten lása lelkem, nem igen szeretem a rendőröket (pedig nem egy közeli ismerősöm, sőt barátom) viszont meg tartom magamnak a véleményem, és nem gázolok egy nyilvános fórumon (főleg) számomra ismeretlen emberek lelkébe. Az más tészta ,hogy személyesen mit mondok az ismerőseimnek/barátaimnak akik szintén rendvédelmi dolgozok.:-))))
                        Tehát ,én nem vagyok modi, így sem jogom, sem lehetőségem ,hogy bármit is tegyek. Viszont egy jó tanácsot azért elfogadhatsz tőlem, tehát ha már bele csöppensz, egy közösségbe, először nézelődj, ismerkedj utána lehet arcod. A hsz-eid alapján látom értesz a dologhoz valamicskét, nálam biztos többet, de vannak itt páran aki szintén láttak már motort szétszedve!!!!!
                        Ismered ezt a két szót??? Szerénység ,alázat!!!!
                        Nem várok választ, és ahogy számomra lejött a habitusod , megsértődsz és nem sokáig élvezzük a társaságod.:-((((
                        Hazudnék ha azt mondanám nagyon fogom sajnálni, de hidd el azért bánnám ha megsértődnél és eltűnnél.
                        Ha változik a stílusod.................. bármi megtörténhet.
                        Hajtókar II., sepy és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kedves TUZI !
                          Ahogy nekem,nektek is kell egy kis idő itt ahhoz hogy megismerjetek,egy kekec ember miatt biztos nem hagyom itt a fórumot de azért igen rosszul esik ahogy nekem esett az illető... Az pedig hogy a hozzászólásaim arcosnak tűnnek nem biztos hogy az is vagyok ezért kérlek ismerjetek meg előbb és utána alkossatok véleményt rólam.
                          Elnézést kértem az illetékesektől(remélem elfogadja) és ha kérhetem ezt a témát zárjuk végre le !
                          dino125ad és supermax kedvelte ezt.

Komment

Beagle kedvelte ezt.

Komment

Az illető abszolúte elfogadja! Nem volt célom vitát kirobbantani erről, csak jeleztem, hogy rosszul eshet valakinek. Való igaz a törvényt betartatom. Már betartom (már) és amikor még én én sem tartottam be(mert még nagyon "suttyó"voltam), megfizettem az árát. Mind pénzben, mind presztízsben. Tíz éve vagyok hivatásos és átéltem olyanokat, amit senkinek sem kívánok, de olyanokat is, amiket mindenkinek!

Ezzel zárjuk rövidre a vitát!

Cooter-nak annyit üzennék, amennyiben itt jár Siófokon egy utazás, vagy veteránbörze alkalmával , nagyon szívesen várom a helyi kedvenc kocsmámban egy kávéra, vagy ha nem dolgozok, akkor egy jó hideg sörre. Ott lehet beszélgetni ilyen témákról. Persze a meghívás nem csak Cooter-nak szól, mindenkit szeretettel várok. A veterán fórum maradjon meg veterán fórumnak.

Én ma este lezártnak tekintem az egészet, ilyenből nincs harag, legfőképpen ha az életünk egy részének tekinthető Pannóniában közösek vagyunk!

Jó éjt!
                              stalker, és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kovacsk84 !
                                Köszönöm a korrekt hozzáállást !
                                Egyébként Siófokon idén kétszer is voltam a Pancsival talán láthattál is,piros színű,hátul csőlámpás '64-es T-2.
                                Jövőre is megyünk mindenképp,s ha itt leszek még fórumon akkor egyeztetünk összehozzuk ezt a közös kávét
                                A második alkalom után történt ez a sajnálatos főtengely beállás,úgy h lemotoroztunk barátnőmmel lellére,onnan vissza tihany,megint vissza lelle(ott volt a szállásunk) lelléről pedig hazafelé közel 700 km motorozás után az otthonomtól két faluval odébb Markazon adta fel a kicsikém... onnan(nem szabályosan)hazavontatott faterom

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X