ApaE eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia színskála
Collapse
X
-
-
Azokban az időkben Én még nem éltem, de amennyit utánaolvastam és kérdezősködtem abból tudom, hogy szinte elérhetetlen volt egy pannónia p21, a luxus darabok meg kiváltképpen és ki nem akart volna akkor egy luxus változatot. Tehát hősünk nem sokat teketóriázott és azonnal lecsiszolta és átfestette királykékre. Nekem sikerült neki az első tulajnak megszerezni a telefonszámát és egy eléggé megindító beszélgetést folytattunk le a ma már idős úriemberrel, elmesélte a motor teljes történetét. Az Ő elgondolását tiszteletben tartva akarom megcsinálni királykék luxusra a gyári sima fekete p21-t.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
sanyez eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekirálykék luxusra a gyári sima fekete p21-t
Biztos? Nagyon ezt szeretnéd?
Végén a paraszt 21-esek ki fognak halni és rengeted lux replikával fogunk csak találkozni.
én is sokat vívódtam ezen hogy lux vagy gyári. Én a gyári kivitel mellett döntöttem az fog lenni.
- 3 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa egyszer rászánom magam egy kéthengeresre, az csakis egy piros P21 lehet
Igaz ez egyhengeres, de a kéthengeresnek is jól állna a szín...Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 okt. 08, 20:25.OdinHEM és kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsetleg ha hozzájutnál
de a sárga fekete is jól nézhet ki
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lehetne inkább BKV-kék ?
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén itt azt hittem francia export piros fog jönni
de a sárga fekete is jól nézhet kiThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem szeretek piros színű járművön ülni, mert agresszív közlekedővé tesz a piros szín.
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekéthengereshez ezért illik a pirosThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede nincs is kéthengeresem.
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemajd lesz nehéz megállniThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Biztos? Nagyon ezt szeretnéd?
Végén a paraszt 21-esek ki fognak halni és rengeted lux replikával fogunk csak találkozni.
Ki se látszom a rozsdás vasak közül, most nem kell kéthengeres Pannonia...
- 2 likes
Komment
Komment