sanyez eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia színskála
Collapse
X
-
sanyez eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn még sehol sem láttam királykék p21 luxot, viszont feketét rengeteget
Szabad Lux-osítani nem ölnek érte embert, de ezentúl mint 21 lux replika fog lenni és nem szabad elfeledni.
sanyez eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemásrészről Én imádom a fordulatszámmérőt
Az órába úgyis szépen bevonalazták hol érdemes böködni a váltókart
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehengerpárok, hengerfejpárok
Hengerfej párok hm hm ez felcsigázott most
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHengerfej párok hm hm ez felcsigázott mostBeniP10&P21 kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa esetleg úgy alakul az aktív fórumtagságra adok kedvezményt.
Komment
-
Üdvözöllek benneteket! Szeretnék segítséget kérni, ugyanis Pannónia P12-es motoromat pirosra szeretném fényeztetni, de nem vagyok biztos a RAL-kódban. Láttam ezt a táblázatot, ami a letöltésekben van, hasznosnak tűnik, de szeretnék biztosra menni. Csatolok egy képet, hogy pontosan mire gondolok. Köszönöm a segítséget!
Komment
-
Kedves Petroh70!
Természetesen tudunk segíteni.A Pannonia fekete festése ,egy olyan igazi Pannoniás "mélyfekete",-valami olyasmi,mint az antracit szén törete,-szóval nagyon,de nagyon fekete.
Szomorúan tapasztalom,hogy kérdezni és letölteni már tudsz,-jó lenne,ha a bemutatkozásba is belejönnél!
Üdvözlettel:Cheptm004 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig van pár téma
ez a színskála:
http://veteran.forum.hu/letoltesek/egyeb-35/ral-szintablazat-136/
Szeretném megkérdezni, hogy az itt idézett hozzászólás szerinti táblázat létezik még valakinél? Ha igen, volna mód a megtekintésre? Érdekel, hogy a "fehér" Pannóniák színkódja mi volt...
Tudom, el fogok kárhozni, de nekem bizgerálja a fantáziámat, hogy fehér legyen a T5H! :-)
Komment
-
jandoarpad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzeretném a képen középen látható színt behatárolni:jandoarpad kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSegíteni sajnos nem tudok, de a kép az gyönyörű!!!
Komment
-
jandoarpad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJankó51 kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValahogy nem 100% ......A nem feketék:export gépek,emelt teljesítménnyel,középgyertyás hengerfejjel,fehér gázmarkolat,fehér tanksapka,fehér tankgumi,dúsabb krómozás,emelt kormány,csepel hátsólámpa......ezekből sok nem passzol!
Komment
-
jandoarpad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy modern kori anomália lesz most az én Pannóniám, már ami a színét illeti.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Halihó!
A fentebb említett link: http://veteran.forum.hu/letoltesek/e...ntablazat-136/ nekem nem működik!
A link nevét nézve nekem pont erre lenne szükségem. Illetve, hogy pontosítsak a kuplung és a gyújtás dekni amolyan krémszínű jellegének a színkódja.
Szegény deknik fényezését meg meg ette az idő vasfoga.
Egyik segítőkész kollégám megsúgta, hogy jó oda a piszkosfehér radiátorfesték, legalább leolvadni már nem fog a nagy hajszától...
Komment
Komment