Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ismerős az érzés, amikor csak gyűjtöd és gyűjtöd a vasakat, de szerintem megálljt kell parancsolni a férfiakban lévő gyűjtögetési ösztönnek, mert rámegy „inged-gatyád” és a család sínyli meg.
Ezért tartom az asszonyt! Nem is mertem megvenni a hétvégén egy Schwalbe-t, mert féltem, hogy mit szól hozzá! Viszont 27.én, amikor a következő börze lesz, akkor el lesz utazva!
Én még sehol sem láttam királykék p21 luxot, viszont feketét rengeteget
A közlekedési múzeumban található p21-ből kell kiindulni! az eredeti 21-es. A többi a csak fekete színben és a kerek km órában tér el. Minden más olyan 21-es ami ezen túl eltér már a Lux-ositás iránya.
Szabad Lux-osítani nem ölnek érte embert, de ezentúl mint 21 lux replika fog lenni és nem szabad elfeledni.
Nekem az a szerencsém van hogy sajtórás évjáratom van 21-ből. Ezáltal teljesen felesleges a fordulatszám mérő
Az órába úgyis szépen bevonalazták hol érdemes böködni a váltókart
hála az égnek henger pár már nekem nem kell drága mulatság volt ami szép és jó már már aranyat ér egy futott alapos hibátlan esztétikai állapotú
Hengerfej párok hm hm ez felcsigázott most
Csak 2 pár + 1 jobbos, amiből egy párat mindenképpen megtartok. A többi majd eladásra kerül, csak még nem oldottam meg a regisztrációmat a veteránapróra. Ha esetleg úgy alakul az aktív fórumtagságra adok kedvezményt.
Üdvözöllek benneteket! Szeretnék segítséget kérni, ugyanis Pannónia P12-es motoromat pirosra szeretném fényeztetni, de nem vagyok biztos a RAL-kódban. Láttam ezt a táblázatot, ami a letöltésekben van, hasznosnak tűnik, de szeretnék biztosra menni. Csatolok egy képet, hogy pontosan mire gondolok. Köszönöm a segítséget!
sziasztok.Most léptem be ebbe a csoportba és kérdésem lenne ) van 1, 1996-os pannoniám milyen annak a gyári színe vagyis tudom h fekete de abból is van több árnyalat!Tudtok nekem ebben segiteni??
Természetesen tudunk segíteni.A Pannonia fekete festése ,egy olyan igazi Pannoniás "mélyfekete",-valami olyasmi,mint az antracit szén törete,-szóval nagyon,de nagyon fekete.
Szomorúan tapasztalom,hogy kérdezni és letölteni már tudsz,-jó lenne,ha a bemutatkozásba is belejönnél!
Szeretném megkérdezni, hogy az itt idézett hozzászólás szerinti táblázat létezik még valakinél? Ha igen, volna mód a megtekintésre? Érdekel, hogy a "fehér" Pannóniák színkódja mi volt...
Tudom, el fogok kárhozni, de nekem bizgerálja a fantáziámat, hogy fehér legyen a T5H! :-)
Valahogy nem 100% ......A nem feketék:export gépek,emelt teljesítménnyel,középgyertyás hengerfejjel,fehér gázmarkolat,fehér tanksapka,fehér tankgumi,dúsabb krómozás,emelt kormány,csepel hátsólámpa......ezekből sok nem passzol!
Valahogy nem 100% ......A nem feketék:export gépek,emelt teljesítménnyel,középgyertyás hengerfejjel,fehér gázmarkolat,fehér tanksapka,fehér tankgumi,dúsabb krómozás,emelt kormány,csepel hátsólámpa......ezekből sok nem passzol!
Nem vagyok tudora a Pannónia történelemnek, csak próbálok irányt találni a saját motorom végső formáját illetően. Bár ahogy itt-ott olvasom, azért sok furcsaság keletkezett anno a gyártás időszakában. Egy modern kori anomália lesz most az én Pannóniám, már ami a színét illeti.
Egy modern kori anomália lesz most az én Pannóniám, már ami a színét illeti.
Az a lényeg:neked tetszen,bíráló mindig lesz,ird az irígységhez...A ki nagyon kötekedik annak azt mondom,mutasd a tiédet,az biztos hibátlan!!!Egy ujj gyári motort ma úgy kiveséznének,hogy csak nézne az ember.....A valóság teljesen más volt a régi gyártás idején....
A fentebb említett link: http://veteran.forum.hu/letoltesek/e...ntablazat-136/ nekem nem működik!
A link nevét nézve nekem pont erre lenne szükségem. Illetve, hogy pontosítsak a kuplung és a gyújtás dekni amolyan krémszínű jellegének a színkódja.
Szegény deknik fényezését meg meg ette az idő vasfoga.
Egyik segítőkész kollégám megsúgta, hogy jó oda a piszkosfehér radiátorfesték, legalább leolvadni már nem fog a nagy hajszától...
Komment