Ez volt a baj, köszönöm a segítséget, ma végre ki tudtam vinni egy körre.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia primerhajtás, kuplung, sebváltó
Collapse
X
-
.....és jól működik vele?? Én is kipróbáltam 10w40-es olajjal,de nekem kemény volt a váltás vele. Most Trabant hajtóműolaj van benne,nekem ezzel jobbnak tűnik.dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenekem 15w40 van benne.
Komment
-
MOL Hixol T 80W "Kétütemű Trabant személygépkocsik speciális hajtóműolaja" Ez van ráírva!demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBeagle, mit értesz Trabant hajtóműolaj alatt?
Komment
-
Ha jó a kuplung, a hajtómű olajtól ragadnak a lamellák és recseg a váltó!Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése80W-t5- kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nagyon sokszor előjön ez a téma
Az adalékolt hajtómű olaj még mindig nem jó a parafának, a műanyagoknak sem, "ragadnak" tőle, de a váltó kenése éppen ezért jobb mert "felragad" az olaj a fém felületre!Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMOL Hixol T 80W
Na most mit is akarunk? Könnyen, recsegés mentesen sebességet váltani, valamint nem a szétesés határára hajtani a motorunkat! Ha kíméletesen bánunk Vele, tökéletes a 15W40-es motorolaj!
Ez is fél szintetikus adalékolt motorolaj!Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése10w40-es olajjalChe kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Azt tapasztalom, hogy kicsit talán "híg" de nagyon összeragasztani sem akarom a lamellákat. Direkt a legolcsóbb Hunoil ásványi olajat vettem, mert olvastam hogy fél/full szintetikus olajtól csúszik. Elvagyunk most.
Egyszer még kezdő koromban raktam az Sr2-be 80w-s váltóolajat.... na az nem volt szép.
Betonra összeállt a kuplung.
Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2013 jún. 27, 20:33.
Komment
-
Heló Szakik!
Pár hete rejtélyes hiba jelentkezett a T5-ön.
A kuplung már alapból csúszott, de mikor leértünk egy lejtő aljára úgy éreztem (sajnos jól), hogy nem húz a motor csak pörög.
Megvártuk míg lehűl, de a probléma maradt: beteszem sebességbe, kiengedem a kuplungot, a motor pedig zavartalanul pöfög. (ék megvan, bowden nem szakadt)
Szerintem a parafás lamellák szétmentek (már nagyon meg voltak kopva) Vagy más lehet a gond?
Gondolkozom,hogy a hétvégén ki kéne őket cserélni,de szükségem van egy kis bátorításra
mert ilyet még nem csináltam.
A szerelési sorrendet tudom, átböngésztem a piros könyvet,de van esetleg valami trükk vagy speciális hely ahol nagyon kell figyelni?"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
-
Bocsi hogy beleszólok, de már valahol írtam, esetleg nem próbálta még senki a direkt motorkerékpároknak való olajokat (4t), azok pont ezt a dilemmát orvosolják, hogy kenik a váltót, de nem csúszik tőle a kuplung(mivel majdnem a legtöbb mostani motornak is "olajos" a kuplungja) azt hiszem ezek a szabványjelöléseik: JASO MA2; API SG.
Komment
-
Sziasztok, remélem jó helyre írom ami ma történt. Cserélni kellett a Pannóniámon a berugó fogasív tengelyét a ricni kopása miatt. Vásároltam utángyártottat, a lakatos barátom profi módon meghegesztette. Beépítettem, első látásra jónak tűnt. A gyújtási problémák miatt gondoltam ha már bennevagyunk lecserélem a gyújtótekercset is. Összeraktam, kézzel forgattam, a gyújtótekercs beleért a lendkerékmágnesbe, nem fordult körbe, valamint az áramleszedőtől kb 2 cm-re volt a tekercs érintkezője. Használt, jónak kinéző tekercset fölszereltem, kézzel körbeforgatva is jó szikra látszott. Örömmel próbáltam indítani, kicsi szívatás, a motor visszarugott, és már oda is volt az új ricni. Megdőlt az eddigi nem túl nagy bizalmam az utángyártott doldokkal kapcsolatban. Holnap keresek a dolgaim között egy használt fogasívet is...
Komment
-
Ember tervez, kisipar végez!kicsi76 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemotor visszarugott, és már oda is volt az új ricni. Megdőlt az eddigi nem túl nagy bizalmam az utángyártott doldokkal kapcsolatban
Az utángyártott fogasívet tengelyestől-se vegye meg senki, hacsak nem önsanyargató hajlamú!
Komment
Komment