Itt az új benzin. Az E10-es. Használható Pannóniába szerintetek? Vagy mit javasoltok? Használjunk inkább 100-as benzint?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
E 10-es benzin
Collapse
X
-
Kedves Igrich!
Már a E95-ben is 5% szerves adalék volt keverve és az is megromlott kevesebb,mint egy félév alatt,akkor gondold el mennyi idő alatt romlik majd meg az E100-as!Nem az lesz a probléma,hogy az E10-től nem fog működni a motor,hanem lerohaszt mindent ami az üzemanyaggal érintkezik,tank,benzincsap,porlasztó,.....Úgy emlékszem,hogy nem is olyan régen a Tigris írta,hogy az ÖMV 100 oktánosában talán nincs szerves adalék,de biztosra emlékeim szerint Ő sem tudta mondani,-ennek még utána kellene érdeklődni!
Személyes tapasztalatom nincs,ezért csak mások véleményére alapozom a sajátomat,-ezt nézd el nekem!
Hogy állsz a "Fecskés" kerékpárral,csinálgatod,vagy eltároltad valahol és vigyem e neked az első villát,a találkozóra?
Üdvözletem:Chesepy kedvelte ezt.
- 1 like
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt az új benzin. Az E10-es. Használható Pannóniába szerintetek? V
Oda kell figyelni a gépre ha nem jól szuperál tisztítás,tisztítás ,ha van lehetőséged jobbra tedd azt !Titus kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehány gumi alkatrész van a Pnnónia karburátorban ami érintkezik ezzel a szarral? Akkor szarni rá!zahi kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
E10 és Sierra: Nem megy tőle, indításkor többször leáll, bemelegedve rángat. Egyetlenegyszer tankoltam, soha többet. Érdekes módon a tünetek megszűntek miután Mol 100-ast tankoltam. Ezt a taknyot mégegyszer még a Nyipróba se töltöm.
Menni kell ukránba normális, 92-es oktánszámú benzinért.
Nem csak a gumialkatrészekről van szó. Megtámadja a spiáter/zamak alkatrészeket, az üzemanyagtank fémalkatrészeit, a karburátor réz alkatrészeit. Továbbá többet fizetünk rosszabb hatásfokú üzemanyagért.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2020 jan. 28, 13:34."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hogy állsz a "Fecskés" kerékpárral,csinálgatod,vagy eltároltad valahol és vigyem e neked az első villát,a találkozóra?
Üdvözletem:Che
Komment
-
Kicsit agyaltam én is erről az új löttyről, az e 10-esről. A 100-asról tényleg azt mondják nincs benne az a szerves lé. Esetleg lehetne úgy is, hogy fele 100-as és fele e10. Akkor matematikailag kb E5 lenne. Beszéltem egy szerelővel, az azt mondta, hogy a 100-asba tisztán ólomadalék kellene.
Mindegy motorozni fogunk és kifüstöljük Gretuka kicsi valagát.
- 3 likes
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. A 100-asról tényleg azt mondják nincs benne az a szerves lé.Che kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Kedves Igrich!
Repülőbenzinhez valószínű nem fogunk hozzájutni,ezért azt ajánlanám,ha jó állapotú a tankod belseje és meg is akarod annak állapotát óvni,akkor már most érdemes lekezelni azzal a nem tudom milyen márkájú festékkel,amiről már sokszor esett szó a fórumon.A továbbiakban csak annyi üzemanyagot érdemes tölteni a tankba,amennyit ki is fogyaszt az ember és az esetleges maradékot érdemes leengedni tudom,hogy ez macerásnak tűnik de,ha már ilyen hosszú ideig megőrződött a Pannónia,érdemes annak állagára vigyázni.
A kevergetésről annyit,ha a k@kát összekevered csokival,a színe lehet,hogy homogén lesz,de attól még csokisk@ka marad!
Fecskés kerékpár hátsó agyam,illetve ahhoz alkatrészem,egyenlőre nincs,de fejben tartom és,ha találok valahol,akkor gondolok rád.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseukránba normális, 92-es
Komment
-
https://www.youtube.com/watch?v=-wLJecVfiUk
Érdemes meghallgatni
Ezzel a baromsággal megölik a magyar autópark nagy részét
- 1 like
Komment
Komment