Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia munkagép

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Köszönöm a válaszokat!
    Találtam már pár modot hogy kellene derékszögelni amint lesz cuccom megprobálkozok vele.
    Egyébként:
    Valakinek valami vélemény erröl a boltrol?
    KAMIOLDMOTOR&BIKE - PANNÓNIA - PANNÓNIA Szimering 25x50x10 (fémházas)
    Ezt akarom tölük venni de nemtudom merjek e elöre utalni.

Komment

Már többször vásároltam náluk, semmi félnivalód nincs.
      De ha gyári fémházast keresel, azt én is adhatok neked mind a három méretben.

Komment

csi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Én is vásároltam már tőlük. Minden rendben volt.

Komment

Köszönöm a válaszokat!
          Találtam már pár modot hogy kellene derékszögelni amint lesz cuccom megprobálkozok vele.
          Egyébként:
          KAMIOLDMOTOR&BIKE - PANNÓNIA - PANNÓNIA Szimering 25x50x10 (fémházas)
          Ezt akarom tölük venni de nemtudom merjek e elöre utalni.

Nem kötekedésből vagy bántásból írom, de hidd el jobb ha először egy szakértővel végezteted el a derékszögelést. Nagyon könnyű elszúrni és utána csak szívás lesz. Nézd végig, hogy hogyan csinálja. Hidd el, én csak jót akarok.

Bár nem ugyanaz, de én pl. nem tudnék egy mosógépet elindítani mert fogalmam sincs, hogy melyik ruhát milyen funkcióval kell mosni, ehhez milyen öblítő kell, meg egyebek. Ha lenne kedvem hozzá és itthon megmutatják nekem, akkor mindjárt menne a dolog. Ugyanígy volt a derékszögelés nekem is. Néztem hogyan csinálja az öreg szaki, én kérdeztem, ő mondta. Figyeltem is rendesen. Manapság már magam csinálom.
          -t5- kedvelte ezt.

Komment

Üdv!Találtam egy pancsi munkagépet a tanyámon.Pancsi váz ,triciglinek megcsinálva ,nincs benne blokk.Tudnék valahol venni blokkot,nem ökör áron?Hátsó fogaskerék brutálra van átalakítva.

Komment

Mi a jó ár?
              Ahogy olvasgatom a hirdetéseket, legalább egy huszast elkérnek egy blokkért, amiről legfeljebb azt lehet tudni, hogy nincs beállva és átfordul...amúgy meg olyan, ahogy éppen fellelték.
              Itt egy vaterás, ezt már pár hónapja hirdeti, többet erről se lehet tudni, csak feleannyi mint általában.
              Vagy kérdezősködsz amerre jársz, akad még faluhelyen persze belelátni abba se lehet.

Komment

A neten ezekért csilagászati árakat kérdnek,szerintem falukba vagy ismerösöktöl probált.

Komment

Kisgépből való blokkot 15-e ért kaphatsz,ha értejössz és te választod ki.azért a nem hagynám ,hogy szétszedd mert nem akarom összefelé rakni,ha az enyém nem felel meg van egy haver hasonló feltétekekkel 10-db-tól több blokk várja gazdáját,lassan méhes lessz,mert nincs jelentkező!
                  Viszont tudok,30-km re felujitott blokkokat (motorba)polírozva,viszont huzós.áron,25-30-db van néhány tucat bontott motorral
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    több blokk várja gazdáját,lassan méhes lessz,mert nincs jelentkező!
                    Kedves mateapu! Mielőtt a méhbe vinnéd,kérlek küldj egy pm.-et,mert méhes áron érdekel bármi,ami Pannonia! Igazából szükségem nincs rá,ezért nem ugrok érte 15-e ért,de a tartalék alkatrész mindig jól jön!
                    U.I.:börzén nem fogod viszontlátni,ezt megígérhetem!

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Kisgépből való blokkot 15-e ért kaphatsz,ha értejössz és te választod ki.
                      Mátéapu, ezek olyanok, hogy a kihajtásnál ki vannak törve-vágva a részek belőle?

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Mátéapu, ezek olyanok, hogy a kihajtásnál ki vannak törve-vágva a részek belőle?
                        Egyenlőre nekem nincs tervem megválni a lomjaimtól,csak ha segitenék valakinekvagy cserébe,viszont az ismerösöm egyre sürübben emlegeti,természetesen ócskavas ár felett jutottunk hozzá.
                        Ezek a blokkok,már kisgépekből lettek kibontva néhány hibátlan blokkpár van csak közötte,természetesen különtárolva.
                        Beagle kedvelte ezt.
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Valaki tudna adni 1 tippet?Egyiknap kijukadt a kerekem és sajnos akárhányszor levettem és foltoztam be mindig vagy kicsipem vagy valami más van.De már annyira öreg a gumi hogy 1napba tellik le és fel tenni régi orosz gumi.
                          Valaki adna 1 tippet mit nézzek meg vagy mit csináljak?

Komment

Valaki tudna adni 1 tippet?Egyiknap kijukadt a kerekem és sajnos akárhányszor levettem és foltoztam be mindig vagy kicsipem vagy valami más van.De már annyira öreg a gumi hogy 1napba tellik le és fel tenni régi orosz gumi.
                            Valaki adna 1 tippet mit nézzek meg vagy mit csináljak?
                            Elsősorban cseréld le a gumit. A régi sokkal keményebb, így a tapadása sem megfelelő már.
                            Aztán meg megfelelő szerelővassal szépen igazgatva. A belsőbe egy kis levegőt fújj még az előtt mielőtt megpróbálod teljesen rárakni a külsőt.

Meg ha a későbbiekben nem akarsz defekttel bajlódni akkor vegyél defektmentesítő folyadékot. Bicajomban évek óta használom. Azóta a legnagyobb defekt is annyi volt hogy kelletett fújni bele egy kis levegőt és azóta is úgy van.
                            Meg sokan ajánlották még a defektvédő szalagot is. Kettőt kombinálva meg meg mehetsz keresztül akármin
                            (csak ha már nagyon kopognak a szögek akkor ne felejtsd el kihúzni őket a kerékből)
                            dongos78 és Titus kedvelte ezt.

Komment

"vagy valami más van" Kezeddel alaposan simogasd végig a gumiköpeny belső felét. Könnyen lehet hogy találsz egy tüskét, csavart, szöget, amit kívülről nem látsz, belül viszont mindig kiszúrja a belső gumit.
                              joker, mátéapu és sepy kedvelte ezt.

Komment

Köszönök minden választ! Sikerült feltennem nemvolt semmi a gumiba csak kikellet találnom egy jo kis teknikát meg 1 ügyes szerszámot és felis ment.
                                A bajom most a következö.
                                Két gyujtásom van az eggyik végképp meghalt de nemtudom mitöl másiknál meg elögyujtást kéne állitani de nemtudom hogylehet a legjobban és legpontosabban.A másiknak pedig ahogy néztem valamien oknál fogva a (legnagyobb tekercs amihez a pipa ér) sajnos kiszakadt a kis vékony kábel belöle.Ezt forasztásal tudom javitani vagy uj tekercs?Egyébként nem a tekercsböl töbe szakadt ki.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X