Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia munkagép

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

csi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    csinál és hogy tudom leszedni?
    Úgy látszik eredeti,kivéve középen azt a csavart azt a kormány-szoritó helyett tették be mert másképp túlfordul a villa és beleér a tankba.
    Nézd meg a gyári robbantott ábrát és aszerint szereld!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Sajnos metszeti rajzot nemtaláltam lehet rosz helyen kersem.Tudnál mondani egy konkrétumot hogy hol?
      Utoljára szerkesztve a következő által: csi22222; 2013 okt. 29, 20:05.

Komment

Tanulatlan vagyok a keresésben.
        Valahol a letölthető dolgoknál lesz,remélem más tud pontosabban segíteni.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A könyveket nézegettem innen töltöttem énis de hátha megtalálom valahol feltöltve.
          mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Van egy pannonia nemtudom mien hengerfejem.Ugyanolyan mint a t5nek de nemegy bele a gyertya vagyis belemegy szépen csak nemér ki a vége.Meg belül ojan mintha persejeztetve lenne.Ha nemér be a gyertya az nagyprobléma?

Komment

Ha nemér be a gyertya az nagyprobléma?
              kicsit, tégy bele hosszumenetü gyertyát,valószinüleg barkácsolt a gyertyamenet

Komment

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
                Nemkizárt hogy gányolt megoldás...
                De sajnos csak rövid menetes gyertyám van de majd kiderül azzal mit produkál.
                Attached Files

Komment

A motor beindult a hengerfej csere után de valami ilyemsmit produkált,gyujtás nemtudom jol van e belöve de ilyen lett a gyertya.
                  Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
                  A másik probléma ott volt hogy nembirt menni a motor seholse.Egy kis meredek lejtön is ami alig dölt 1esbe fulon pörgetve kellet mennnie.A gyujtásra gyanakszom de megkérdezném hogy hátha valaki többet tud ebböl nekem megmondani.
                  Ja és ismét elöjött ez a karbi füsölös tünet
                  Utoljára szerkesztve a következő által: csi22222; 2013 okt. 31, 18:38.

Komment

de ilyen lett a gyertya.
                    Ez a gyertya már ~10 éve is megérett volna cserére!
                    joker kedvelte ezt.
                    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Akkor probáljam meg másik gyertyával?

Komment

probáljam meg másik gyertyával?
                        Végy egy újat!
                        Megérett a cserére
                        Che kedvelte ezt.
                        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Nézegettem de nemértek én nagyon ehez a táblázatkoz,megmondanád pontosan miet vegyek?
                          Egyébként most ien gyertya volt benne és még ien van ithon:
                          Ez volt benne:BriskN15Y (ezzel régen is ment de most ez korom fekete)
                          Ezek vannak még:BriskN12yc Super PAL n15y Marelli cw5n

Komment

Egyiknap öszetettem és mondom megoldom a kuplung csuszás baját.Tettem bele +1lemezt ez megoldotta már most nem csuszik és szépen emel.Ezután mondom irtátok az uj gyertyát gondoltam teszek bele akkor egy ujat.
                            Egyik ismerösömnek a motorjábol tettünk bele egy PalN15 gyertyát (szerinte jo lesz bele)
                            Megindultunk a motorral szépen kapcsolta a fokozatot már a dombot is szépen vitte amikor hirtelen 3as fokozat kapcsolása után ráhuztam 1 nagyobb gázt és a motor 1 hatalmas puffanás után leált.
                            Ezután megint szépen beindult megint ment 50m és ujra ezt produkálta.Elöször azthittem hogy elfogyott az erö és mondom biztos nembir,behuztam a kuplungot mondom odahuzom neki hátha nemál le de ugyanugy leált sajnos.
                            Szerintetek mi lehet a gondja?Mert már tényleg csak ennyi választja el hogy mehessen.

Komment

Öregem,nem tudod?

21-oldalnyi hozzászólás után,neked kellene tanácsokat osztogatni!

Tudod az a helyzet ha valami nem sikerül,azt előről kell kezdeni,üzemanyag,gyujtás...stb.

Szó szerint ennyi tanács után,most-már hallgyass magadra és sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!
                              Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 nov. 06, 22:07.
                              Che kedvelte ezt.

Komment

Értem,hát akkor nemtudok mit csinálni átnézek mindent az üzemanyag és gyertya kizárva eddig.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X