Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia munkagép

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egyszer láttam itt a forumon egy pannonia váltorol képet amibe levolt irva alá hozászolásba hogy a perselyt hogy tették rá a tengelyre mert ugye az forditva is rámehet.Aki tudja miröl beszélek vagy csak egyszerüen letudná irni hogy a persely pontosan hogy megy a tengelyre azt megköszönném.

Komment

Hali mindenkinek!
      Most ugy látszik lehet lenne egy 2kerekü pannoniám végre de van rajta 1-2hiányosság.
      Amit eddig észrevettem az a hátso lánckerék és a kereket összefogo csavar vagy valami hiányzik onnan.Mert a lánckerék levan véve és nincs ott semmi most.
      Megtudná valaki mondani honnan lehet szerezni olyat vagy hogy keresek rá milyen néven?

Komment

Sziasztok!
        Azt hiszem itt jó helyen lesz.
        Szóval egy háromkerekű Pannónia blokkját csinálgatom, és a primer lánc nagyon meg van benne nyúlva. Már beleér a blokkházba. Mivel ez egy kis költségvetésű gép, vadi új kuplungláncot nem akarok bele venni. Elvileg elég lenne egy olyan, ami nincs annyira megnyúlva, hogy beleérne a blokkházba.
        Tudna valaki nekem adni használt, de még használható primer láncot egy kevés Forint ellenében, avagy csere.
        Vagy nem éri meg használt lánccal bajlódni?

Komment

Komment

Titus kedvelte ezt.

Komment

Köszi a gyors választ!
              Ezek szerint mégiscsak jobb lenne újat venni rá. Remélem a jobbfajtából sikerül szerezni.
              Ha összerakom a ,,szörnyet" teszek fel ide egy képet, mert elég jó konstrukció.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X