Egyszer láttam itt a forumon egy pannonia váltorol képet amibe levolt irva alá hozászolásba hogy a perselyt hogy tették rá a tengelyre mert ugye az forditva is rámehet.Aki tudja miröl beszélek vagy csak egyszerüen letudná irni hogy a persely pontosan hogy megy a tengelyre azt megköszönném.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia munkagép
Collapse
X
-
Hali mindenkinek!
Most ugy látszik lehet lenne egy 2kerekü pannoniám végre de van rajta 1-2hiányosság.
Amit eddig észrevettem az a hátso lánckerék és a kereket összefogo csavar vagy valami hiányzik onnan.Mert a lánckerék levan véve és nincs ott semmi most.
Megtudná valaki mondani honnan lehet szerezni olyat vagy hogy keresek rá milyen néven?
Komment
-
Sziasztok!
Azt hiszem itt jó helyen lesz.
Szóval egy háromkerekű Pannónia blokkját csinálgatom, és a primer lánc nagyon meg van benne nyúlva. Már beleér a blokkházba. Mivel ez egy kis költségvetésű gép, vadi új kuplungláncot nem akarok bele venni. Elvileg elég lenne egy olyan, ami nincs annyira megnyúlva, hogy beleérne a blokkházba.
Tudna valaki nekem adni használt, de még használható primer láncot egy kevés Forint ellenében, avagy csere.
Vagy nem éri meg használt lánccal bajlódni?
Komment
-
ApaE
Komment