Nos, mint ahogy már korábban írtam nekifogtam egy pannonia (p21) rendbe tételének , ezért csak ritkábban voltam a fórum közelében . A papírok után való "kujtorgást" , és levelezést követően az okmányirodában ígéretet kaptam a forgalmi engedély megszerzésére (az adott iratok meglétének ismeretében) , így már hozzá mertem kezdeni a dologhoz . Sajnos a szétszereléssel nem kellett sok időt vesztegetnem (hacsak a hátsó lengőkar kiszerelését bele nem számítom ...) mivel minden alkatrész külön volt, már amit nem később kellett beszereznem hozzá. Az alkatrészekről a festéket drótkorong segítségével távolítottam el , így aztán egyértelművé vált hogy nincs egy alkatrésze sem amit ne kéne hegeszteni , egyengetni , helyrehúzni ! Azért hosszas javítgatás után csak sikerült eljuttatnom a festőhöz őket és most már régi fényükben pompáznak , így hozzáláthattam az össze rakáshoz, bár még korántsem járok a végén , de talán már mondhatom hogy túl jutottam a felén. (képeket próbálok tenni , ha rájövök hogyan kell
)
![Mosoly](https://veteran.forum.hu/core/images/smilies/smile.png)
Komment