Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia fék

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Aki nálam okosabb a témában esetleg megsúghatná... A Pannónia nagy fékdobból mennyit lehet kivenni szabályzáskor?

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A Pannónia nagy fékdobból mennyit lehet kivenni szabályzáskor?
      Mint minden más fékdobból a lehető legkevesebbet :és max annyit,amennyit pótol a fékbetét vastagsága. Komolyan.......:minimálisat mert gyengül
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        :minimálisat mert gyengül
        Na jóvan... ezt tudtam,már az esztergályosnál van..s mondtam neki max 0,5 átmérőben. De gondoltam arra,ha számszerűleg megerősítést kapok,akkor rászólok.

Komment

ha számszerűleg megerősítést kapok,akkor rászólok.
          Sajnos tudtommal nincs max méret,de alapból könnyen tojásodik tehát:csak kerekre kell szabályozni,nekem nem volt vastagabb betétre lehetőségem reális áron igy addig próbálgattam a kerekeimet amig nem találtam használhatót,amelyik szép volt az viszont hajított
          Atti69 kedvelte ezt.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszi! Akkor ezek szerint valamilyen lesz. Jót szeretnék csinálni..de eleve jóból könnyebb lenne.
            mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Köszi! Akkor ezek szerint valamilyen lesz. Jót szeretnék csinálni..de eleve jóból könnyebb lenne.

Szia! Erről már volt itt szó a Fórumon:

https://veteran.forum.hu/forum/szere...%C3%B3s%C3%A1g

Üdv: Lemezjáték
              zahi és Atti69 kedvelte ezt.

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szia! Erről már volt itt szó a Fórumon:
                Köszi szépen! Nehezen találom meg a dolgokat, igy könnyebb. Szerencsére itt van az okosság.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X