Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia fék
Collapse
X
-
babaslaszlo97 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa az összeszerelésre kerülne a sor hogyan tudnám a diót sérülés nélkül behelyezni? Előre is köszi
- 3 likes
Komment
-
babaslaszlo97 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede ti hogyan csináltátok? vagy hogyan kezdjek neki? segítsetek légyszives
Egyébként, ahogy már írták előttem szépen és könnyen kell(ene) mozognia. Tehát ez így nem jó. Lehet az lenne a legegyszerűbb ha visszacsiszolnád és újra krómoztatnád.
Mi meg úgy csináltuk hogy nekünk nem ilyen pászos
Komment
-
Én úgy csinálnám, hogy vennék sima horganyzott új diót 300 ft /darab áron (ennyiért láttam valamelyik netes webáruházban, de gondolom börzén se drágább), ezeket meg félretenném a következő Pannoniámra... A dió az olcsóbb és könnyebben utángyártható/újrakrómozható alkatrész, én mindenképpen azzal kezdenék valamit, nem a bonyolult formájú fékkulccsal.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment
-
Mielött krómozunk elötte illesztünk , az az megnézzük a hézagot . Valahova be kell férni a krómnak . Erre most nincs megoldás . Esetleg azt lehet ,hogy keresel másik diót , leesztergálod aztán mehet a krómba . Ezt meg elteszed a következőhöz .Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 aug. 15, 22:14.
- 3 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTeljesen jó a horganyzott dió, annak idején párszázezer motor elhagyta a gyárat vele .
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ha egyszer nem megy be a helyére !
És babaslaszlo nagy szerencséjére nem olyan nagy tétel.
Komment
-
ApaE
Komment