Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia blokk festés!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hát igen nem a legpontosabb a reszelo de megteszi.
    Ablokkrol tennel fel kepet?Mi a teljes eljarasa a porfestesnek?Ja es mennyire koltsegkimelo?

Komment

Ha az évjárat és tipus nem kívánja meg szerintem nem rosszabb a gyöngyözés. Az a hiba az alsó részen van és nem látszik a fő pedig a hővezetést nem rontja .A festék pedig szigetelő főleg a porfestett réteg. Persze kinek kinek. A gyárba anno szerintem költség kímélés miatt festették mert akkor nem látszik az Alu. öntés hibái , pláne a polírozott felületen. Egyszerűbb volt festeni mint szép felületű öntvényt előállítani. Persze azt elismerem és elfogadom ha valakinek az tetszik -az ő gépe legyen olyan ami Neki tetszik. Az enyém sem makulátlan és nem is lesz az mert nekem így tetszik egyenlőre mert én is tervezek rajta változtatásokat pl. túra tank stb. mert a biztonság és célszerűség számomra sok mindent felül ír.
      Beagle és heeegany kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Az a hiba az alsó részen van és nem látszik a fő pedig a hővezetést nem rontja .A festék pedig szigetelő főleg a porfestett réteg.
        Főleg Panóniánál, ami egy szép nyári 40°C-ban, városban a forró aszfalton araszolva igencsak szeret melegedni.
        Vagy egy felvonuláson, végig 20-as tempóval. Krumplit lehetne sütni a motor olajában olyankor

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Az enyém sem makulátlan és nem is lesz az mert nekem így tetszik egyenlőre mert én is tervezek rajta változtatásokat pl. túra tank stb. mert a biztonság és célszerűség számomra sok mindent felül ír.
        Ez pontosabban mit takar? Egy nagyobb tank? (a mostani se olyan kicsi, nem?) És milyen motoré lesz ráépítve?

Komment

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Keszul a kuplung

Jolenne nekem a gyonyozes de senki se tud miskolcon szerintem mert meg homomszorost se tudok.

Komment

Click image for larger version

Name:	Fénykép0491.jpg
Views:	1
Size:	198.5 KB
ID:	140948 Valahogy így fog kinézni. A technológia részleteiről nem sokat tudok, kb 200.-as csiszolóvászonnal megcsiszoltam a blokkot, papír maszkolóval kimaszkoltam a polírozott részeket, majd elküldtem porfesteni. 1. lépés alapozás, aztán megint maszkolás, és utána újra ment a porfestőbe, ekkor a színt ráégették. Ezután újra políroztam, majd féktisztítóval lepucoltam. Ahol az nem vitte le a polírpasztát, ott óvatosan a nitrós rongy segített. Árat nem tudok, a festő a barátom, sörrel fizettem.

Komment

Komment

Hogy érted?...........

Komment

Beagle és sepy kedvelte ezt.

Komment

Arra gondoltam én is, úgy emlékszem, kifelé is úgy sikerült. Majd vigyázok a fényezésre, remélem nem ütöm le.

Komment

Jolenne nekem a gyonyozes de senki se tud miskolcon szerintem mert meg homomszorost se tudok.
                      Mirr-murrnál próbálkoztál már
                      sepy kedvelte ezt.

Komment

Én már próbálkoztam -- de nem nézte meg a kapumat ..

Komment

Mir-mur te tudnál nekem szorni?

Komment

de nem nézte meg a kapumat
                            Arról volt szó, hogy augusztus vége ! Az pedig holnap jő el. Pénteken megyek Pestre, akkor összefuthatunk. Majd hívlak !
                            Mir-mur te tudnál nekem szorni?
                            A feleségem szerint, mindig marhaságokra szórom. Ha akarod a tiedet is elszórom ! igen !
                            dongos78 kedvelte ezt.

Komment

😃
                              Tudnal adni 1 elerhetoseget?

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X