Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia blokk festés!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nemtudom igy szereztem csak a blokk mas most benne mert a gyarijaval gonok vannak.A blokm ami benne van azmeg mostlett mgcsinalva.

- - - Updated - - -

http://kepfeltoltes.hu/view/140823/20140823_213002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/140823/20140823_213014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/140823/20140823_213030_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez a baj a blokkal.Azzal a ragasztoval erdemes megragasztani?csapagyat megfogta.A Blokkot meg miskolc kornyeken kene valami megoldasal megtakaritatni.A blokk haza ennek is pontozva van...

Komment

Háát azt inkább hegeszteni kellene. Elég randán néz ki.
      Miskolcon tudok egy szakit aki elég korrekt áron és szépen hegesztet alut.
      Egyébként azzal mi lett? Ha jól látom vágva van. De ki az a marha aki az olajtér alján lyukat vág a blokkba?

Ha meg pontozva vannak a csapágyfészkek akkor gondolom perselyek kellenének bele.
      Azt nem tudom hol érdemes csináltatni.

Komment

A hegesztés milyen áron megy ilyen kis részen?A csapágy még nem kottyan benne van esély rá hogy az a ragasztó megfogja?Eddig 2blokkot ragasztotam azzal abbol eddig mind a 2 ketyeg

Komment

Vagy két éve csináltattam vele, az valamivel kisebb volt. Kb fele ekkora varrat. Csiszolással mindennel együtt 600ft volt.
          Csapágyakoról nem tudok véleményt mondani.

Komment

Megadod az elérhetöséhet?

Komment

Elérhetőséget nem tudok. De itt bemész, elmész jobbra és ott lesz balra a műhelye.

Komment

Köszöntem, hétfön beprobálkozok náluk.

Komment

Voltam a hegesztönel 4000ft lesz a 2hegesztés majd toltok fel kepet.
                  Addigis valaki tud miskolcon homolszorost?

Komment

A blokk festésről nekem van tapasztalatom. Az alumíniumot mindenképpen alapozni kell (még ha a gyárban ezt nem tették meg,akkor is),erre a legjobb alapozó,a wash primer! Én a Body festékcsaládból használtam. Ez egy reaktív alapozó,amely bele mar a fémbe és ezért tartós,nem pattan le soha.Acéllemezre is ezt használom! Miután az én blokkom fekete,ezért én hőálló feketét használtam,de simán kibírja bármely 2k akryl festék is!Click image for larger version

Name:	0033.jpg
Views:	1
Size:	190.8 KB
ID:	140938Click image for larger version

Name:	0036.jpg
Views:	1
Size:	193.9 KB
ID:	140939Click image for larger version

Name:	0039.jpg
Views:	2
Size:	189.1 KB
ID:	140940Click image for larger version

Name:	DSC02012.jpg
Views:	2
Size:	195.7 KB
ID:	140941
                    Titus, sepy és kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a választ es a kepeket.
                      A höállot te ráégetted?mennyire birja? Tudnal a blokkodrol kepet a mostani alapotarol feltolteni?Egyebkennt ez az alapozo 2komponensu?
                      Utoljára szerkesztve a következő által: csi22222; 2014 aug. 27, 07:09.

Komment

csi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ha valakit erdekelne a hegesztes vegeredmenye.
                        Akkor jöhet a felület síkolása.

Egyébként lehet tudni hogy az a darab hogy "tűnt el" onnan a blokkfélből?

Komment

Nekiallok majd reszelovel
                          Sajnos a blokkot igy kaptam szerintem lanc belert 1picit.De nem igy nezett ki,kicsit kisebb volt de repedt volt igy mielott elvittem hegeszteni a repedesig kireszeltem.A spiral meg nemvt mar ott de en ithon talaltam pont elfekvobe 1et igy kapora jott.Aki nemtudna a spiralt azert tavolitottak el sok blokkrol mert csettegoknel a lanc nemfer el....

Komment

Nekiallok majd reszelovel
                            Csak kérdés hogy az úgy mennyire lesz pontos. Mennyire fog illeszkedni. (bár szerintem a papír tömítést felejtsd el. Pasztával valószínűleg össze lehet majd rakni. )

A spiral meg nemvt mar ott de en ithon talaltam pont elfekvobe 1et igy kapora jott.Aki nemtudna a spiralt azert tavolitottak el sok blokkrol mert csettegoknel a lanc nemfer el....
                            Vagy ha szakadt a lánc letörte.

Komment

Szia Csi22222!
                              Az én blokkom is festett lesz, nemrég készült el. Én porfestettem az elemeket, a domborulatokat pedig políroztam. A szín nem teljesen olyan, mint a "gyári", de szerintem szép lett. Egy biztos, a porfestéssel jóval ellenállóbb lett, mint az alu festésével.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X