kevesebb legenda, több kép jobb lett volna
(közeleg a békülés ideje
)

(közeleg a békülés ideje
)

) , igen a gyári sem volt betét-edzett , ezért is egy rakás sz@r ! A tengely rész kúposra és oválisra kopva , a kulcs lapjának kiemelő éle összevissza .... feszül minden irányból , nem csak fordul . Ezt te megperselyezed teflonnal , még rosszabb lesz ! Nyúlni , mállani mászkálni fog az egész , és nem lesz fékhatás. Hidd el , még az 1mm falvastagságú acél persely is jobb , mint a műanyag . a kulcsok hajlítással párosult nyírásnak vannak kitéve (szerintem ...), fékezéskor be szorulhat a műa.perselybe. nem véletlenül írtam vállasperselyt mégpedig belülről , így a kulcs lapolt része alatti perem fel tud feküdni rá . (ja és hézagolni,- pédául méretre esztergált bronzalátéttel - kívül a fékkar alatt hosszírányban , nem a gyári gumi vacakkal összerakni)
, de valóban , inkább csavargass fel a bowdensodronyra egy kézifékkötél nyomórugót , ami éppen annyira erős , hogy visszaállítja alap helyzetbe a rendszert . Az olló rugós megoldás is tuti csak kevés a helyed hozzá . A segédkarokat - már megbocsáss - de csinálhattad volna kicsit .. hogy is mondjam .... 
kecsesebbre ...
. A két segédkart összekötő rúd, toló irányban is rögzített a forgócsapon ?
Indukciós eddzéssel megy..
, legalábbis kérgesíthető acél ??? De lehet az is megoldás ha előnemesített 42CrMo4V -t használ , bár azt nehezebb faragni .

) , igen a gyári sem volt betét-edzett , ezért is egy rakás sz@r ! A tengely rész kúposra és oválisra kopva , a kulcs lapjának kiemelő éle összevissza .... feszül minden irányból , nem csak fordul . Ezt te megperselyezed teflonnal , még rosszabb lesz ! Nyúlni , mállani mászkálni fog az egész , és nem lesz fékhatás. Hidd el , még az 1mm falvastagságú acél persely is jobb , mint a műanyag . a kulcsok hajlítással párosult nyírásnak vannak kitéve (szerintem ...), fékezéskor be szorulhat a műa.perselybe. nem véletlenül írtam vállasperselyt mégpedig belülről , így a kulcs lapolt része alatti perem fel tud feküdni rá . (ja és hézagolni,- pédául méretre esztergált bronzalátéttel - kívül a fékkar alatt hosszírányban , nem a gyári gumi vacakkal összerakni)
, de valóban , inkább csavargass fel a bowdensodronyra egy kézifékkötél nyomórugót , ami éppen annyira erős , hogy visszaállítja alap helyzetbe a rendszert .
kecsesebbre ...
(csak persze savállóból)
) szóval ez nem sürgős. Ami fontosabb az a karbi.
)
nem lehet megfelelő..!!!
) Teflonbetétes bowden ide , növelt siklási tulajdonságú sodrony oda ... nem vettem észre sok különbséget egy jól be olajzott natúr verziójúhoz képest , csak az egész hókuszpókusz a sodrony vastagság , és így a terhelhetőség rovására ment .

Nem kell laza legyen , csak ne feszüljön félre az egész . Ezért javasoltam a húzó irányú beállós kitámasztást , ami "kottyanás" mentes .
Ne dobáld össze , dolgozd ki , mert nem az én életemről van szó ....

(csak persze savállóból)
A gyári forma meg inkább magát a szóló fékkart tükrözte , de ez hál' istennek a te fáradozásodnak ez átalakult , igy adhatsz neki egy más , de arányos formát is (nézz meg egy pár gyári kétkulcsost meg fogod érteni mire gondolok ) Nem győzöm hangsúlyozni , itt nem b@sztatni , piszkálódni, fikázni akarok , sőt becsülöm , hogy éreztél magadban annyi kraftot , hogy kigondoltad , megcsináltad . Talán picit másképp dolgozod majd ki az egészet ... A mechanikus áttételt megváltoztattad ? (már hogy az egyik, - gondolom a fő fékkar - hosszabb .) 

) szóval ez nem sürgős.

)
("...a kölykök összementek.. "valami ilyesmi cimű amerikai bugyutaság egyik képe ugrik be erről ... 

Nem vagyok én annyira elvetemült 
Ja, és nem, nem fogok köszörülni
Bár az még talán menne is. De inkább nem kűzdök vele.

Ne dobáld össze , dolgozd ki , mert nem az én életemről van szó ...

)
(ő enduróval inkább a gázt húzta, nem kockáztatta a fékezést
)
(mondjuk a bicajommal könnyedén első kerékre lehet állni. De mégis vettem rá egy nagyobb féktárcsát
Mondjuk azon a hidraulikus tárcsafék valahogy fényévekkel modernebb mint a Pannónia féke
)

Nem vagyok én annyira elvetemült 
Persze a látásommal a
virtus is meggyengült...
Persze a látásommal a
virtus is meggyengült...

na , Te tudsz !
Persze a látásommal a
virtus is meggyengült...
Komment