Doxa Csepelemben is 15 W-40 és tökéletes!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
Nekem a Hunoil Sprint 15w40 vagy micsoda van benne, Tesco legolcsóbb ásványi olaj.
Nem csúszik tőle egy kicsit sem!
+ Látom Mateapu is reagált már, Pannóniába, Simsonba NEM jó a hajtóműolaj. A leírás szerint sem ez való bele!Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2013 júl. 25, 21:27.
Komment
-
ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAlap hajtóműolaj nem több 1200ft-nal, nem érdemes motorolajjal kísérletezni. Teljesen más az adalekolas.OdinHEM kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok,
Pannonia T1 bejáratással kapcsolatban lenne kérdésem. A motor szépen indul, rendesen zajmentesen jár és erős is. Most járok kb a 300. km járatásánál. De kb 60-as tempónál 6-7 km után elkezdtem hallani a bizonyos megszorulás előtti pengést a blokkból. Öblögetek, majd megállok, kicsit pihen aztán indulok. Normális, hogy 300 km körül még ilyet csinál? A keverék kicsit dúsra van állítva, a gyertya is ennek megfelelően kicsit fekete. Kinek meddig tartott ez az állapot?
Köszönöm
Komment
-
Én is szettben vettem, dugóhoz fúrták, összerakás előtt ellenőriztem, nem tűnt rossznak...Bár lehet szét kell venni. Annyi nyugtat meg, hogy járatás alatt mindig ugyan azon az útvonalon indulok el, de mindig később kezdi el a tüneteket produkálni. Szóval megadom neki az esélyt. Hátha...sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Domi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNormális, hogy 300 km körül még ilyet csinál?
Azt megmondani,hogy mi a gond a tiédnél,nyilván nem lehet,de,ha így csinálod,ahogy én,akkor mindent megtettél,amit megtehetsz! Ha így is szorul,akkor illesztési,dugattyú anyagminőségi problémák lehetnek!
Nekem Berta dugattyúm van!
Üdv;ZsoltUtoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2013 júl. 27, 18:49.sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Most beszéltem Pali bácsival (Kossuth gépműhely), pénteken kész a főtengely és a henger a TLF-hez, a donor blokknak kifogástalan a váltója is, az új csapágyak már a polcon várják a helyre kerülést a tömítés készlet mellett. A mágnes is kapott egy delejezést.
Ha minden igaz péntekre az 559-es Jawa hengerfej felszúrás is meglesz. Még nem döntöttem, hogy ez vagy a T5-ös kapja meg a középgyertyát, de hajlok rá, hogy mindkettő.
Söröket a hűtőbe kell rendeznem, és remélem időm is lesz összerakni a blokkot. Várom a lehülést...
- 2 likes
Komment
-
ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa minden igaz péntekre az 559-es Jawa hengerfej felszúrás is meglesz.
Majd dobjál fel képet, hogy néz ki a Pannónia hengeren!
Komment
Komment