Egyben? vagyis , komplett vagy csak üres ?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
Komplett, összeszerelt. Arról nem szól a fáma, hogy száma van-e, csak egy ismerősöm egy időben nagyon szerette volna megkaparintani, volt hogy a kocsmában itatta le a tulajt a cél érdekében, de részegen se adta. Aztán néhány hónapja meghalt szegény, mondjuk lehet hogy valakinek ez a megfelelő alkalom...nekem vegyesek az érzéseim, az ismerősöm meg már Bp.-re költözött.
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa meg is volt a próbaköröcske. Kb 25-30km, és egész szépen megy. Dombon fel jobban bírja mint a beavatkozás előtt(bár ez lehet hogy csak azért van mert a karbit is kipucoltam)
És nem is csörög annyira már mint előtte. Bár kicseréltem a felső tűgörgőt is, a réginek már volt egy kis kottyanása.
https://youtu.be/NOwwZCQ_tx4
Még járatom majd egy kicsit, aztán lekapom a hengerfejet. Ha kezd lerakódni rá a sok dzsuva akkor szétszedem és felpolírozom a dugó tetejét. Ha nem akkor egyenlőre marad így.
Mostanában megjártam vele néhányszor Miskolcot. Szép, 35°C feletti hőviszonyok mellett.
Minap hazaérve miután ledobtam a kabátom, táskám és a helyére toltam a gépet 155°C-t mértem a henger és a hengerfej közötti részen. Kb 10 perccel a leállítás után.
És nem akart megragadni, pedig szokás szerint nem én voltam a leglassabb jármű még a 26-oson sem.
Szét még nem szedtem. Majd ha valami gond lesz, vagy remélhetőleg csak télen.
- 5 likes
Komment
-
Lengyel gyártmányúak ezek a mindenhol kapható dugattyúgyűrűk, szerintem nem elég jó minőség.Valaki írta itt korábban az MPM10-es kapálógép gyűrűjét, de csak gyáriban, annak az ára viszont húzós.Régebben sokat vásároltam egy piaci alkatrészárusnál, nála Varing gyártmány volt, igen dícsérte a minőségét.bokor28 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment