Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Általános kérdés - alkatrészellátottság, mesterek, megbízhatóság
Collapse
X
-
Tisztelt fórumtagok!
Segítséget szeretnék kérni.
Találtam hengert a motoromhoz.
Csak a gazdája sem tudja, hogy mihez való.
A következő leírást kaptam hozzá:
Az asztalra téve a hüvely hossza 149 mm furat 68 mm Beömlő nyílás karbi felől 28mm karbi felfogatás lyukközéptől lyukközépig 58mm és 6 os menet van benne
kipufogó menet 50 mm széles kipufogó nyílás 35 mm,henger talpcsavar lyukközéptől lyukközépig 85mm átlóba 120mm és 10-es csavar foghatja.Hengerfejet 8-as menetű csavar ami 68mm lyukközéptől lyukközépig átlóba 97mm.
Maga a hirdetés: Új pannonia henger
A hozzáértő válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv!
Ez egy alkatrész henger. P12-ön ilyen van és azt hiszem az utolsó T5-ösökön is. Szinte teljesen megegyezik a többi megszakított bordás Pannónia hengerrel. Ha jól emlékszem 2mm-el van eltolva a beömlőnyílása, ezzel kb+2LE-vel többet tud.
Komment
-
Azt szeretném kérdezni, hogy Pannoniához érdemes-e újrakrómoztatni, vagy olcsóbban meglehet úszni utángyártott alkatrészekból is? Nem vagyok biztos benne, hogy mindent ami krómos alkatrész, azt lehet kapni utángyártottba is, de pl. komplett kipufogó-rendszert úgy tudom lehet (??).
Tehát röviden a kérdésem lényege: Újrakrómoztatni olcsóbb, vagy mindenből újat venni?
Gondolom a krómozás és az előkészület állapot függő.
Kb mennyire jönne ki az egyikből (új alkatrészekből) és mennyiből jönne ki a másikból (az újrakrómozásból) az egész?
Komment
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ne kérdezd, ezt miért csinálták így, mert fogalmam sincs .Utoljára szerkesztve a következő által: motorkami; 2011 aug. 02, 22:41.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok!
Tisztelettel megkérném a hozzáértő urakat, hogy segítsenek beazonosítani a következő főtengelyt:
250 Pannonia főtengely (Alkatrész - Hajtás)
T5-be jó lehet?
A gazdája nem tudja.
Üdv.
Komment
Komment