Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Általános kérdés - alkatrészellátottság, mesterek, megbízhatóság

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Tisztelt fórumtagok!

Segítséget szeretnék kérni.
      Találtam hengert a motoromhoz.
      Csak a gazdája sem tudja, hogy mihez való.
      A következő leírást kaptam hozzá:
      Az asztalra téve a hüvely hossza 149 mm furat 68 mm Beömlő nyílás karbi felől 28mm karbi felfogatás lyukközéptől lyukközépig 58mm és 6 os menet van benne
      kipufogó menet 50 mm széles kipufogó nyílás 35 mm,henger talpcsavar lyukközéptől lyukközépig 85mm átlóba 120mm és 10-es csavar foghatja.Hengerfejet 8-as menetű csavar ami 68mm lyukközéptől lyukközépig átlóba 97mm.

Maga a hirdetés: Új pannonia henger

A hozzáértő válaszokat előre is köszönöm!

Üdv.

Komment

Üdv!

Ez egy alkatrész henger. P12-ön ilyen van és azt hiszem az utolsó T5-ösökön is. Szinte teljesen megegyezik a többi megszakított bordás Pannónia hengerrel. Ha jól emlékszem 2mm-el van eltolva a beömlőnyílása, ezzel kb+2LE-vel többet tud.
        X11 és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Üdv!

Ez egy alkatrész henger. P12-ön ilyen van és azt hiszem az utolsó T5-ösökön is. Szinte teljesen megegyezik a többi megszakított bordás Pannónia hengerrel. Ha jól emlékszem 2mm-el van eltolva a beömlőnyílása, ezzel kb+2LE-vel többet tud.
          Köszönöm a gyors választ!

Komment

Azt szeretném kérdezni, hogy Pannoniához érdemes-e újrakrómoztatni, vagy olcsóbban meglehet úszni utángyártott alkatrészekból is? Nem vagyok biztos benne, hogy mindent ami krómos alkatrész, azt lehet kapni utángyártottba is, de pl. komplett kipufogó-rendszert úgy tudom lehet (??).
            Tehát röviden a kérdésem lényege: Újrakrómoztatni olcsóbb, vagy mindenből újat venni?
            Gondolom a krómozás és az előkészület állapot függő.
            Kb mennyire jönne ki az egyikből (új alkatrészekből) és mennyiből jönne ki a másikból (az újrakrómozásból) az egész?

Komment

Az lenne a kérdésem, hogy a Pannónia tankokat rézzel vonták be és utána festették? Mert most, hogy jobban megnézegettem, több helyeb látok rézbevonatot.

Komment

Komment

Érdekes, akkor lehetséges, hogy lecserélték? Pedig festve volt, csíkozva amikor hozzákerült a motor. Előtte eltávolíthatták a krómot? Még a felfogató füleknél is találtam rezet.

Komment

Szerintem is krómozva volt. Voltak krómbetétes tankok is.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: gyula2107; 2011 aug. 02, 22:14. Oka: útánanéztem

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        De ne kérdezd, ezt miért csinálták így, mert fogalmam sincs .
                        Hát azért, mert több volt a krómozott tank raktáron, mint ahány krómozott tankos motorra rendelés volt. Működött a tervgazdaság
                        Utoljára szerkesztve a következő által: motorkami; 2011 aug. 02, 22:41.
                        kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a válaszokat.
                          Elvihetem homokszóratni, nem fogja leszedni a rezet? Króm tuti nincs alatta, csak a rezet láttam eddig mindenhol.

Komment

motorkami kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!

Tisztelettel megkérném a hozzáértő urakat, hogy segítsenek beazonosítani a következő főtengelyt:
                              250 Pannonia főtengely (Alkatrész - Hajtás)
                              T5-be jó lehet?
                              A gazdája nem tudja.

Üdv.

Komment

Szia Ricsi!
                                Én úgy vélem, hogy jó lesz a T5-be.
                                sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X