Köszönöm mindenkinek azt a sok segítséget, amit a felújítás folyamán a fórumon kaptam!!! Végre megtettem az első próbaköröket hosszasan idegeimet tépő pannóniámmal, nagyon jó lett. Még egy kis finomítás hátra van, de a héten műszaki és utána jöhet az átíratás. Nem tudtam, melyik topicban tegyek fel képeket, így ide rakok két képet, egy kicsit még poros, de majd teszek fel olyat is amiben már tisztán ragyog a napfényben. Még egyszer köszönöm!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Gyújtásbeállítás
Collapse
X
-
Sziasztok, lehet nem kapcsolódik ide szervesen: hogyan lehet kulcs nélkül gyújtást kapcsolni? most hoztam el a vasat és nem kaptam hozzá, tudom nem kerül sokba de amíg beszerzek egyet, addig be szerettem volna röffenteni 1xYou can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
Sziasztok! Nem éppen gyújtásgond, de legalábbis elektronika: normális az, ha az alaplap töltéskivezetésénél (59) testet lehet mérni? Ha beteszem az aksit zárlat van, először a szelénnél kerestem a hibát, de tovább kutatva eljutottam az alaplaphoz. Megnéztem egy másikat, annál is ez a helyzet, pedig a gyujtáskapcsoló jól van bekötve, tucatszor ellenőriztem, mértem. Köszi, ha segít valaki!
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErre az alkatrészre gondolsz?
találtam 1et vaterán 2300Huf értékben, de az sem teljes. Megéri szerintetek? Vagy fúrjam ki a meglévőt és húzzam át rajta a gyújtáskábelt?
Komment
-
Ez az alkatrész, ahogy már írták, valamiért arany árában van. (de azért lehet kapni).
Nálam még egyszerűbben csak be volt forrasztva a gyújtókábel. (szerencsére egy másik blokk-ból pótoltam).
A 2000 ft körüli összeg SAJNOS "reális" ennyiért szokták árulni. Töröttet, rosszat ne vegyél, csak bosszúságot okoz majd.
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz az alkatrész, ahogy már írták, valamiért arany árában van. (de azért lehet kapni).
Nálam még egyszerűbben csak be volt forrasztva a gyújtókábel. (szerencsére egy másik blokk-ból pótoltam).
A 2000 ft körüli összeg SAJNOS „reális” ennyiért szokták árulni. Töröttet, rosszat ne vegyél, csak bosszúságot okoz majd.
Komment
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrdekes, mert pontosan ezt a részét szokták levágni, és eldobni ...
Komment
Komment