Köszi, de az a gondom, hogy 65 cm3-vel össze sem tudom rakni, mert az annyira sok neki, hogy orrán száján folyik az olaj, de még az 55 cm3 is necces, még azzal sem tudom annyira betolni a szimmeringes dugót, hogy a záró anyát rá tudjam tekerni. van valami technikája az összerakásnak?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia teleszkópok szerelése
Collapse
X
-
Sziasztok! T5 felső villaszárcsővel gyűlik meg a bajom, nem tudom kiszedni. Alsó villaszár kiszedve, alsó villafej szorítócsavarjai kilazítva, a felső villafejből kicsavarva a rugótartó alu. zárócsavarok. Próbáltam csavarlazítóval, csavarhúzóval szétfeszítve az alsó villafej bevágását, rongyot tekertem a villaszárcsőre, és csőkulccsal forgatva, de megcsúszik rajta, nem fordul el. Kinek van még valamilyen ötlete?
A másik probléma, hogy a jobboldali alsó villaszár el van görbülve, alig bírtam kihúzni, előfordulhat, hogy a fékhatás miatt deformálódik a jobboldali, vagy inkább azért, mert borultak vele (a kormány balra fordult, mert a bal lemezburkolatot horpasztotta be a tank)?
Komment
-
Üdv!
Segítséget kérnék , épp cserelem le az 1967 P10 első teleszkópot mert ami most fenn van az nem rá való alu sulyesztett 6 lapfejű dugoscsavar és ami rá kell az pedig külső lapfejű krómos csavar.
Mi a kulombseg a 2 teleszkóp között azon kívül ,hogy az egyik krómcsavar a másik alucsavaros?Ja és meg egy gondolat az alsó tartókifli amiben van a kormányzár abból is 2 fajta van ,gondolom én mert az egyikben az Elzett zár válla függőlegesen van a másikban pedig vízszintesen és ha jól tudom valamelyikre meg azt a króm záró kupakot is rá lehet csavarozni.
Komment
-
Tató eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom, hogy az alsó részt még jobban szét lehet-e szedni. Nekem úgy tűnik, hogy igen, de az istenért nem akar megindulni.
A belül lévő villaszár csövet satuba befogod puhapofával (hogy ne sérüljön meg).
Azután a keréktengely helyére egy csövet, vagy köranyagot helyezel.
Ezzel a csővel ide - oda forgatva, közben húzva a villaszár burkolatot, szét kellene jönni.Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 máj. 30, 21:46.
- 4 likes
Komment
-
Tató eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost próbáltam meg, de nem akar mozdulni. Arra gondoltam, hogy esetleg melegítéssel megpróbálom.
Sikerült szétszedni?
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa mi a helyzet?
Sikerült szétszedni?sricsi70 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment