Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia teleszkópok szerelése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Köszi, de az a gondom, hogy 65 cm3-vel össze sem tudom rakni, mert az annyira sok neki, hogy orrán száján folyik az olaj, de még az 55 cm3 is necces, még azzal sem tudom annyira betolni a szimmeringes dugót, hogy a záró anyát rá tudjam tekerni. van valami technikája az összerakásnak?

Komment

Sziasztok! T5 felső villaszárcsővel gyűlik meg a bajom, nem tudom kiszedni. Alsó villaszár kiszedve, alsó villafej szorítócsavarjai kilazítva, a felső villafejből kicsavarva a rugótartó alu. zárócsavarok. Próbáltam csavarlazítóval, csavarhúzóval szétfeszítve az alsó villafej bevágását, rongyot tekertem a villaszárcsőre, és csőkulccsal forgatva, de megcsúszik rajta, nem fordul el. Kinek van még valamilyen ötlete?

A másik probléma, hogy a jobboldali alsó villaszár el van görbülve, alig bírtam kihúzni, előfordulhat, hogy a fékhatás miatt deformálódik a jobboldali, vagy inkább azért, mert borultak vele (a kormány balra fordult, mert a bal lemezburkolatot horpasztotta be a tank)?

Komment

Bocs, de újra megkérdezem, hogy van-e valami technikája a hátsó teleszkópok összerakásának és valakinek van-e tapasztalata, hogy mennyi olaj kell bele pontosan. Előre is köszi

Komment

Köszönöm a segítségeket, végre elkészültek a telók, alkalom adtán teszek fel róla képeket is!

Komment

Üdv. mindenkinek!

Segítségeteket szeretnem kerni ,a P10 Hátsó lengés csillapító rugó méretet meg tudna nekem valaki adni ,merni ?
            Nekem a fix allasu kellene és nem az allithatos.
            Köszönöm előre is!
            LC 9246.

Komment

Köszönőm ,de azt meg lett!

Komment

Üdv!
                Segítséget kérnék , épp cserelem le az 1967 P10 első teleszkópot mert ami most fenn van az nem rá való alu sulyesztett 6 lapfejű dugoscsavar és ami rá kell az pedig külső lapfejű krómos csavar.
                Mi a kulombseg a 2 teleszkóp között azon kívül ,hogy az egyik krómcsavar a másik alucsavaros?Ja és meg egy gondolat az alsó tartókifli amiben van a kormányzár abból is 2 fajta van ,gondolom én mert az egyikben az Elzett zár válla függőlegesen van a másikban pedig vízszintesen és ha jól tudom valamelyikre meg azt a króm záró kupakot is rá lehet csavarozni.

Komment

Che és LC 9246 kedvelte ezt.

Komment

Szétszedtem a T5-ösöm első villáját és kicsit elakadtam.

Nem tudom, hogy az alsó részt még jobban szét lehet-e szedni. Nekem úgy tűnik, hogy igen, de az istenért nem akar megindulni.

Valami tipp??? Click image for larger version

Name:	CIMG1188+.jpg
Views:	1
Size:	112.0 KB
ID:	131209

Komment

Tató eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nem tudom, hogy az alsó részt még jobban szét lehet-e szedni. Nekem úgy tűnik, hogy igen, de az istenért nem akar megindulni.
                      Igen, még tovább is szét lehet szedni.
                      A belül lévő villaszár csövet satuba befogod puhapofával (hogy ne sérüljön meg).
                      Azután a keréktengely helyére egy csövet, vagy köranyagot helyezel.
                      Ezzel a csővel ide - oda forgatva, közben húzva a villaszár burkolatot, szét kellene jönni.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 máj. 30, 21:46.
                      OdinHEM, Intrepid és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Most próbáltam meg, de nem akar mozdulni. Arra gondoltam, hogy esetleg melegítéssel megpróbálom.

Komment

sricsi70, Intrepid és TZ kedvelte ezt.

Komment

Tató eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Most próbáltam meg, de nem akar mozdulni. Arra gondoltam, hogy esetleg melegítéssel megpróbálom.
                            Na mi a helyzet?
                            Sikerült szétszedni?

Komment

sricsi70 és Duke kedvelte ezt.

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Na mi a helyzet?
                                Sikerült szétszedni?
                                Megoldódott a hétvégén. Melegíteni kellett és közé ütni egy vágót, aztán 10 perc huza-vona és kalapálás után sikerült.
                                sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X