Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia teleszkópok szerelése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szia ApaE,
    köszönöm a kimerítő választ és a célszerszám leírást, még előttem áll a művelet. Kérdésem, ha alátámasztom az alsó villahidat, akkor a felső nem tud annyira befeszülni közben, amitől már eltörik?

Komment

Ha az első villa felső részét festeni akarom, akkor érdemesebb szétszedni a villát, vagy elég csak kimaszkolni a festeni nem kívánt területeket?

Komment

Komment

Sziasztok!

Letöltöttem a piros könyvet de nem írja pontosan hogyan kell szétszedni a t5-ös hátsó teleszkópját. kérlek segítsetek ha tudtok! Előre is köszönöm!

Komment

Che kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok! zala megyében lakom. 18 éves vagyok és egy t 5-ös pannóniát újítok fel az édesapámmal. amúgy már megoldódott a probléma!
              , Che és -t5- kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ebben a blog bejegyzésben találsz választ a kérdésedre !
                Szia ApaE!
                Legyártattam a villaszár kiütőt, hát fantasztikus amilyen könnyen kicsusszant vele, nem kellett szenvedni, köszönöm a terveket!

Click image for larger version

Name:	DSC_0026.jpg
Views:	1
Size:	82.5 KB
ID:	131431
                llaci, LC 9246 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Komment

Sziasztok, hogyan kell szétszedni a hátsó teleszkópokat? Igen tudom piros könyv de abból én nem bírom kivenni hogy mit is kell csinálni.
                    Már egy órája forgatom mint k..va a liliomot. Valami körmös kulcs is szóba kerül de annak meg a helyét nem látom

Name:	IMG193.jpg
Size:	199.0 KB
ID:	131747Click image for larger version

Name:	IMG195.jpg
Size:	188.9 KB
ID:	131748 <-ide menne a körmös kulcs?
                    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Azt a szép fényes karikát nyomd meg lefelé, és vedd ki a két támaszívet.
                      A mellékelt képen a 7-es számú alkatrészek:

Name:	L.JPG
Size:	41.2 KB
ID:	131749

Ezután felfele lejön a gyűrű, a porvédő, a a rugó és az alsó porvédő.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 15, 15:40.
                      LC 9246 és Aries88 kedvelte ezt.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Amúgy ApaE jóvoltából itt van hozzá a célszerszám is...Itt jobban látszik miről beszélek:
                        http://veteran.forum.hu/blog/apae-49...t-husvetra-79/
                        LC 9246 és Aries88 kedvelte ezt.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Sziasztok! 3kissé különböző hátsó teleszkóp látható a képen. A felső műanyag poharas, az alsó korábbi fekete fém poharas.
                          A középső krómozott felső poharas, valamint az alsó pohár és az állítógyűrű között műanyag alátét található (külsőre ennyi a kül.)

Name:	2012-09-01 18.04.37.jpg
Views:	2
Size:	159.4 KB
ID:	131908

Hogyan lehet szétszedni? Az alsó két állítófélkör kiszedése után, a felső részen a kis csapot is ki kell ütni?
                          Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2012 szept. 04, 10:05. Oka: A kérdés másik felét az alkatrész azonosítóba helyeztem

Komment

Duke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Másik kérdésem, hogyan lehet szétszedni?
                            Közben sikerült kiütni a kis csapot, de ott megakadtam. A dugattyúrúd együtt forog felső rugótámasszal, így nem tudom lecsavarni... Végső esetben valami fogóval megfognám a dugattyúrudat, de akkor sérülne a menet, valakinek volna jobb ötlete?

Más rudakra tettek a konstruktőrök bevágást, és megfogható lenne villáskulccsal, erre nem gondoltak a kedves fejlesztők?
                            Utoljára szerkesztve a következő által: Duke; 2012 szept. 03, 19:04.

Komment

Ha lefogod a felső rugótokot, miközben a felső szemet tekered, legalább az lejjebb tekeredik a meneten. Aztán a résben valahogy megfoghatod a rudat óvatosan vagy befújhatod csavarlazítóval.

Komment

Igen, lejjebb tekertem, és befújtam. Úgy látszik marad a megfogás, jobbat nem tudok kitalálni.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X