Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia karburátor
Collapse
X
-
ApaE
-
Üdv!
Olyan problémám küzdök (többek között), hogy sikerült végre elindítani a Pannoniám, de persze ez nem maga a probléma (sőt!), hanem hogy az egyik kipufogó végéből ömlik az olajos, el nem égetett üzemanyag, vagy mi. Érdekes, hogy csak a jobb oldaliból. Mondjuk korábban leszigeteltem tömítőpasztával a bal oldalit (próba képpen, meg azért csak a bal oldalt, mert akkor ahhoz fértem csak hozzá). De nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy szerintem a karburátoron kellene állítanom (és itt érintem a témát). Mit gondoltok? Tegyem lejjebb az úszót? Vagy valami más lehet a gond?
A motor szépen jár, ha a kormány jobbra fordul, de lefulladás határon jár, ha átfordítom a kormányt. Gondolom ennél meg a bowden feszességen kellene állítanom.
Bocsánat, már megint csak ömlesztve idevetettem az összes problémám
Komment
-
A motor szépen jár, ha a kormány jobbra fordul, de lefulladás határon jár, ha átfordítom a kormányt. Gondolom ennél meg a bowden feszességen kellene állítanom.
az egyik kipufogó végéből ömlik az olajos, el nem égetett üzemanyag, vagy mi. Érdekes, hogy csak a jobb oldaliból.
Egyébként a gyertya színe elmondja a problémát.
Komment
-
Üdv mindenkinek!
Régebben olvasgattam valahol itt, hogy a karburátorban a szívatónál van valami gumi tömítés. Megnéztem mind két karbim és egyikben sem találtam. Ezt pótolnám, de nem tudom, hogy néz ki, csak sejtem. Ha volna valakinek valami képe erről, vagy le tudja írni annak nagyon örülnék, mert nem jár szépen a gép.
A választ előre is köszönöm!
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a spray szerintem valami erős oldószer vagy szerek keveréke inkább, ami a flakon nyomásával együtt képes lemosni a makacsabb lerakódásokat is a karburátor belső zeg-zugaiból.
Én inkább maradok a tiszta alkoholnál, főleg mert abból van itthon készlet.
TB 6633 400 ml-es spray karburátor tisztító, karbantartó spray,A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
csacsa73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz utógyujtásnál nem csak akkor durrog amikor vissza esik a fordulat ?
ha sok az üzemanyag, akkor igen.
lehet kipufogó tömítetlenség is
Komment
Komment