Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Privátban küldtem email címet!

Komment

Üdv!Szégyellem magam,de nem tudtam feltölteni a képeket.Olyan vírus volt itt, hogy a gépemet elérte a kék halál.Igyekszem .új gépem van új szolgáltatóval,ezért a szünet.

Komment

Ok, várok türelmesen!!

Komment

üdv!Remélem megkaptad,küldtem gabee.Elég jól látható hová megy a difi kapcsoló.

Komment

Megkaptam köszönöm. Egyelőre áll a dolog! Ha kérdésem lenne, kereshetlek az email címeden?

Komment

Bár mikor, segítek ha tudok.K25-ből szeretnék doktorálni.Utána rámegyek a pancsira a tyúkóLba!

4
              Che kedvelte ezt.

Komment

Cső mindenkinek!Mik a tapasztalatok a géppel nivaronin?Csináltál már vele valami nehéz munkát?Sajnos én többet haladok hátra mint előre.Még semmit sem csináltam rajta tavasz óta.De egyszer eljön az idő

Komment

üdv! Még a műhelyben van.Önindítóval küzdök.De majd egyszer...

Komment

Üdv emberek !Mi a nagy pisztoly van?Mindenki szánt ,arat ,vagy a tyúkólba gubbaszt.Egyszer elmondom hogy oldottam meg az önindítót,beszartok.kÉSz és tökéletes.

Komment

Üdv Emberek!Nivás az idő.Ezt szereti .Valakinek van ötlete 9x36-os gumi beszerzésre?

Komment

Minden egyes másodperccel közelebb kerülök a nirvánához.Minden nap tökéletesítek valamit a gépen.A féket kipipáltam ma.A generátor új felfogatást kapott.Úgy rakom össze, hogy az örök élet jut osztályrészéül.A legújabb dimenzió szerint a,legmodernebb anyagokkal.Megszáradt a kétkomponensű festés.Úgy néz ki mint egy nagy sáska.Nagyon király!

Komment

Cső nivaronin régen beszéltünk.Szerinted nagy rizikó visszarakni a repedt,heggesztett blokkot a gépbe?Szerintem új motor lesz a vége.A te gépeddel kapcsolatban pedig csodát tettél teszel, remélem az unokád is ezzel pöfékel a kertben.

Komment

Üdv!Általában a blokk bal oldalán reped,kidobós.Vagy ismersz varázslót aki megvarrja.Ha felújítod teszel bele egy kis kavicsot kár vele taknyolni.Elvétve akad blokk ,vagy motor.Kotta kell meg szerencse.Ha tutit akarsz 400 takarja be a motort.Hengerfej 100,vonalba fúrás 115,csapágyak 90,hüvelyek 70,nem elég a 4.Majd látod.Már csak a sárvédő hiányzik a sáskán,ja és az ülés, dobozzal.Lemezmunka

Komment

Gyerünk geri!Sáskára fel.Holnap az akku doboz, ülés lesz napirenden.Indítás reggel,járatás egy óra.Változó fordulattal a gyári adatok szerint.Pöccre indul,és az az érces hang...

Komment

Sokan azt mondják a k25 lassú.Ma próbáltam hatodikban,kb 40-et megy.Nem akartam elhinni.Mint a golyó.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X