Mindenki a műhelyben?Semmi látókörszélesítés,nyálcsorgatás.Pedig ez is kell higgyétek el.Kimozdulni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
k25
Collapse
X
-
Azt már látjuk,hogy nem kelnek és nem fejlődnek a növények.Azt meg tudjuk,ha nincs termés,akkor hiány keletkezik és ettől minden drágább lesz.Az érdekes viszont,ha rekord termés volt,van lesz az árak akkor is csak felfelé mennek,de a tőke már csak ilyen,sokasodni akar.
Üdvözlettel:Chemátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAtom szárazság!Üdv! Nem kelnek a növények.Drága lesz minden!
Azt olvastam, pénteken esik. Úgy legyen!
Komment
-
Üdv mindenkinek. Szerintem utál a k25öm. 2 éve történt hogy nem kapott olajat (a karterba lévő szűrő teljesen eldugult). Kapott új dugó hüvely garnitúrát hajtókar és főtengely csapágyat. Összepakoltuk és egyszerűen nem jó. A himbatengely nem kap egy csöpp olajat se és kb 20 perc járás után a szelepemelők mellett olajgőz jön föl. Olajnyomás alapjáraton 2-2.5 bar. A hűtő visszatérő csöve is gyanúsan meleg ahhoz képest hogy csak alapjáraton jár. Kifogytam az ötletekből. Ha valaki tud segítsen. Előre is köszipasetta kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
golden002 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea karterba lévő szűrő teljesen eldugult
- 4 likes
Komment
-
golden002 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÖsszepakoltuk és egyszerűen nem jó.Olajzás rendszer teszt... persze alapos áttisztítás után.
- 4 likes
Komment
-
golden002 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOlajnyomás alapjáraton 2-2.5 bar."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
Komment