Azon merengtem hogy egy 64 éves traktort felújítottam ,alkatrészt rendeltem a gyárból. Szinte zökkenőmentes volt a projekt.Ja és ez egy Korandó.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
k25
Collapse
X
-
nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemerci dugó mi a f.. ért kerülne ennyibenivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemerci
- 2 likes
Komment
-
nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseigen 50 ért darabját
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegyegészhat millió km-rel adtam el autót..............
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan amikor hazudós vagyok..de ez most igaz..
A mai alkatrészekre,és járgányok megbízhatóságára értettem a dolgot!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFélre értettél!A Mostani technikáknál ez sajnos felejtős... ebben egyetértünk mint sok minden másban is..
Komment
-
Buék!Nehéz feladat az alkatrészbeszerzés.Birkózom vele.Nemzetközi kaland.Nyomjuk több nyelven az emilt.Az ünnepek miatt most indultunk be padlógázon.Van aki segít itt-ott nyelvben,spanyol, lengyel.Hihetetlen de eddig semmi.Pedig a legnagyobb kereskedőkkel levelezünk.Űzzük!Fergusson kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Az új dugattyú azért kell hogy örök legyen a motor ,mint a nyomorúság.Combos a szerkezet .Láttam ugyanilyen kétezres motort csak más típus volt,fele akkora mint ez a motor.Motorolaj 8.5 liter kell bel,.a Merci Unimogba vannak ilyen dugók.Mint a tank olyan.Brutál.Az alváz pusztíthatatlan 1780 kg a súly.Szeret kortyolni tizen literes fogyasztás.Ezt kicsit lejjebb vesszük megvan bele a hidrogén átalakító.Alakul ez.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Trakizzunk kicsit! Az időjárás kedvező de szerintem a Dávid naptárt nézve lesz még tél.Kreáltam egy kis hűtőtakarót ponyvából. Megtankoltam maxx gázolajjal a kis trakimat.Esetleg ha lesz hó akkor szoktam húzni szánkó konvojt. Imádják a gyerkőcök.Néha beesik egy kis trágyahordás. Egyszerű az év eleje ,nyugi van.
- 3 likes
Komment
-
Szervusz Ronin!
A telet úgy értelmezem,hogy amíg fűteni kell,-addig sajnos tél van,legyen az bármely évszakban is.Az idei tél,sajnos nagyon rapszodikus,egyik napról a másikra,akár 15 fokos eltérés is lehet,engem nagyon meg tud viselni.Az időjósok,legyen az bármelyik is,a Dávidtól a Köpönyeg.hu-ig,meg jósolgatnak,de ezek a jóslatok,közel sem jönnek be néha,még nagy vonalakban sem.Szegény darvak is meg vannak tébolyodva,egyik nap délre,másnap északra vonulnak.Mi egy madárvonulós útvonalon lakunk,de szinte naponta hallani a darvak kurrogását,felettünk,gyakran is gondolok arra,hogy több energiát veszítenek a repüléssel,mint amit fel tudnak csipegetni,ebben az ínséges időszakban.
A gyerekek minden időkben örülnek a hónak,ami jól is van,-én már nem annyira,de belátom,hogy a mezőgazdaság szempontjából szükséges lenne,de sajnos nincs,-hideg viszont igen.
Azért van remény,mert a fecskék várható érkezéséig már,csak 11 hét van hátra (nagyjából),tehát a 28-ból már eltelt 17 hét és pár nap múlva itt a Pál forduló,ami azért reménykeltő,a nappali világosság is már észrevehetően növekszik,-csak ne úúútálnám annyira a telet illetve,ha már van ne kellene annyira spórolni a tűzifával,a fene enné meg ezt a nípnemzetes qrva úri világot.
Jó traktorozást kívánok és vigyázz fel ne fázz!
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Üdv! A mostani tél gyenge ,de a fa fogyogat.A meleg mindig jó,nem spórolok.Meg kell vennem a következő télre is.Bár én vágom a fát is ritkán jutok igazi jó fához.Csak keménnyel tüzelek.Még van a télből, de lassan eltelik.Itt lesz a tavasz,új remény új terv had szóljon.Űzzük!mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment