nivaronin eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
k25
Collapse
X
-
Üdv Trakisok! Meg Mindenki!A szerkezet örök mint a nyomorúság!Teszi a dolgát .Kaszálás ,sodrás, szállítás, minden megy.Természetesen kicsiben.Pár hektár elboldogulunk.Megért bennem a gondolat veszek egy kis bálázót. Nem könyörgök senkinek. Megoldok mindent magam.Tudom üzmeltetni a kis lovardánkat.Egyszerűen mint a vonatfütty.
- 2 likes
Komment
-
nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegoldok mindent magam.Tudom üzmeltetni a kis lovardánkat.Egyszerűen mint a vonatfütty.
Komment
-
Üdv!Csak újat ez tuti. Nekem most dolgozott egy kicsi.Henger bálát csinál.Amit akarok 70x60 cm hengerbála. Csájn szerkezet. A nem kinai3 milla. Kinai 1 milla.Jól működött, tetszett ezzel megoldanám a bálázást.Tavaszig gondolkodom rajta.Közben néztem rendkezelőt,szétdobálom, 3 nap megszárad lehet bálázni.Gyorsnak kell lenni,akinek kint van a lucerna 5 napig az nem biztos hogy nem ázik.
Komment
-
nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLesz egy kis eső megdolgozzuk a földet mehet bele a fűmag."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTe nem készülsz a téli álomra. E"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
Komment