Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusz!

Milyen bálázót szeretnél?Van képben egy pár darab,igaz dolgozni kell velük,de olcsó.Jó-tudom nem az üzletek bonyolítására van a fórum,-de nézzétek el,-most kivételesen!

Üdvözlettel:Che
    mátéapu kedvelte ezt.

Komment

nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Megoldok mindent magam.Tudom üzmeltetni a kis lovardánkat.Egyszerűen mint a vonatfütty.
      Hajrá és gratula!............................

Komment

Üdv!Csak újat ez tuti. Nekem most dolgozott egy kicsi.Henger bálát csinál.Amit akarok 70x60 cm hengerbála. Csájn szerkezet. A nem kinai3 milla. Kinai 1 milla.Jól működött, tetszett ezzel megoldanám a bálázást.Tavaszig gondolkodom rajta.Közben néztem rendkezelőt,szétdobálom, 3 nap megszárad lehet bálázni.Gyorsnak kell lenni,akinek kint van a lucerna 5 napig az nem biztos hogy nem ázik.

Komment

Magamnak gyártom a szénát!Vettünk most nagybálásat.Lovak ennék.El volt ájulva a nagygazda a termékétől.Zöld nem büdös,de olyan mint a spagetti,egyfajta fű van benne.A ló kínjába eszi.No majd az enyém.....Űzzük...

Komment

Üdv! Isteni időjárás,igaz csapadék mentesen.Még lehet el tudom vetni a szénának valót.Lesz egy kis eső megdolgozzuk a földet mehet bele a fűmag. Igaz csak fél hektár de az is ad valamit.űzzük4

Komment

Lesz egy kis eső megdolgozzuk a földet mehet bele a fűmag.
              Nálunk két napot esett,de a száraz repedések azonnal elvezették nagyon drága a szántás:két évre való vas és üzemanyag is elmegy....azért"űzzed"
              emu, Che és zahi kedvelte ezt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Megoldjuk okosba, bartelba.Segítünk egymáson.A traki jó nagy, gyorsan felborítja azt a fél hekit.Nem vetek bele az idén úgy döntöttem.Félek kifagy a gyenge növény. December elején kutya hideg lesz -10 ek. Várok márciusig. Addig Űzzük!
                mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Mindenki felkészül a téli álmára ,úgy látom.Minden jó,minden működik.Nincsenek kihívások. A lópikulát! Minden nap harc, minden nap háború!Sötéttől sötétig küzdelem.Széna, szalma, istálló trágya stb...... Űzzük!
                  Atti69 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Mátéapu!Legalább te mindenütt vagy.Te nem készülsz a téli álomra. Ez kell.Ha fölötte vagyunk 50 -nek csak bóbiskolunk, kialakul a demencia.Csináljuk ,űzzük.
                    mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Haladjunk... ki így..ki úgy.. űzzed,hajrá! Nekem különben tetszik..

Komment

Akkor zsír,ahogy szoktam mondani.

Komment

Te nem készülsz a téli álomra. E
                          Ami nem érdekel azt kihagyom..! Én a nyárra készülök! "Nézz előre"egész életemben ezt tanultam,ha azt nézed ahol vagy,ott maradsz.....
                          Che, madorka és Atti69 kedvelte ezt.
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

HA itt maradnék az nem lenne baj.Igaz kicsit munkás a lét ,de nekem ez mindenhogy jó.Még akarok alkotni.A semmiből létrehozni valamit.Egy halom fémből elővarázsolni egy gépet.Gyönyörködni benne,teremteni.Metál genezis.Ez kell!
                            emu, Atti69 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Üdv!Megérkezett tél tábornok.Most vesszük igazán hasznát a terepjáróknak.Be a négykereket aztán gyerünk!Igazán a tél a kandalló mellett szép ahogy kinézünk az ablakon esik ,fúj,szép a táj.Aki viszont küzd az elemekkel minden nap, az utálja.Annak marad a kandalló melletti csendélet egy kupica mellett.Várja a tavaszt.
                              emu és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Üdv! Kivánom hogy mindenkinek teljesüljenek a vágyai.Traktorok,Motorok, Oldok......Itt a boldog várakozás ideje.Kicsit várakozzunk,utána teremtsünk.Tudjátok:fémkupacból valami szépet.
                                Titus, mátéapu és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X