Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MPM 210 kapálógép.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Kákos
    replied
    Értem ,köszönöm a választ megprobálkozok még a gyujtást nem néztem meg rajta hátha az a gond , a lendkerék allatt találom? Vagy ezen merre van ? Van valami trükje vagy egyszerü hozzáférni? Meg rendeltem kinábol egy karbit hát na proba szerencse majd megirom hogy működik e vele

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Kákos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    kezdem feladni , amit produkál beindul hidegen viszonylag könnyen
    Tudtommal Jikovkarbi van rajta.. Mindenkinek írom , legtöbbször a tűszelep a bibis menetközben felakad :évente cserélni kell,sűrű használatnál én csináltam olyan trükköt,hogy a tűszelep felső kiálló pálcáját átfúrtam 1-mm fúróval és kis akasztót csináltam az úszóra kiegyengetett golyóstollrugóból egy ideig működött ,de utána a kopás miatt sokszor túlfolyt...
    A visszarántás oka a nagy előgyújtás,visszább kell venni.A meleg-leállás másik oka a simeringek kopása....

Leave a comment:

• Kákos
    replied
    Sajnos csak nem müködik a gép amit vettem , karburátor kipucolva , uj gyertya , benzintank kimosva friss benzinnel felöntve , kezdem feladni , amit produkál beindul hidegen viszonylag könnyen , megörülök lemegyek vele a kertbe a kertvégén lő cicen egyet kettőt és utánna már nem indul cipelhetem fel mit nézzek még meg gyertya uj szikra van benzin van viszont olyanokat visszaránt hogy az ujjam majdnem eltöri
    Utoljára szerkesztve a következő által: Kákos; 2021 ápr. 06, 19:09.

Leave a comment:

• Gabi91
    replied
    Köszi de mar úgy elküldtek sok képet, de szeretném a kezemben tartani is azért keresek????????

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Gabi91 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hello! Valakinek nem lenne egy felesleges gépkönyve mpm10hez?????
    Helló !

Van de nem adom...!

Egy fénymásolatom van,sajnos nem tehetjük fel az oldalra,mostanában nem igazán érek rá,de azt lefotózom azt ami fontos neked és privátban átküldöm.

Leave a comment:

• Gabi91
    replied
    Hello! Valakinek nem lenne egy felesleges gépkönyve mpm10hez?????

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    A gyári a legjobb hozzá ,de csak a jó ! az MF-karbival elfogadható,de az a tűszelepet zabálja..Okosba ieiglenesen x alakban gyorskötöző,ha jól működik egy esztergályossal vágatsz új menetet és kupakot a karbira.

Észbontó ára van a gyári karbinak nézz utána..

Leave a comment:

• Kákos
    replied
    Viszont a karburátorral van egy kis gond a siber fedélen megvan szakitva a menet betekertem teflonnal igy megált de csak kicserélném egy másik karbira véleményed szerint érdemes gyárit keresgélni vagy inkább nézek valami mást ha mást milyet ami könnyeben beszerezhető

Leave a comment:

• Kákos
    replied
    Köszönöm a választ akkor ha mégegyszer kitekeredik bepontozom

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Kákos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ki volt esve a csavar ami leszoritja l
    A leszorító alátét be van ablakolva ,hogy beakadjon a borda hornyába,a csavar hornyába pedig meghúzás után egy pontozóval kis dudort ütünk a kilazulás meggátolására. A karburátor az MF-70-es kisgépé,működik vele az MPM is...

Leave a comment:

• Kákos
    replied
    Másik kérdésem most vettem a gépet a kuplungnál ki volt esve a csavar ami leszoritja levettem a segergyürűt visszaraktam egy inditás után ujra leesett most ujra visszaraktam még áll de nemtudom meddig hogy van e valami technikája vagy gyárilag nem e volt valami biztositó ott vagy miért tekeredhet ki? Gondolom tudjátok miről beszélek nem tudom máskép elmagyarázni

Leave a comment:

• Kákos
    replied
    Sziasztok az lenne a kérdésem ez igaz nem az eredeti karburátor mivel az van ráirva cseszlovákia

Leave a comment:

• Kákos
    replied

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Grandis eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát sajnos elég elszomorító a helyzet
    Mit vártál? Nem elszomorító! A jó gépeket használják, néha nem megfelelő keveréket használnak ,vagy nem törődnek a simering rossz állapotávalufog,csattog ,de dolgoznak vele megállásig,mert bírja!!!
    Szerintem fúrasd meg olyan helyen ahol kapsz hozzá dugót,gyűrűt.Már elküldhető postán is ,felénk a motoalkatrész-boltos elküldi a megfelelő céghez ,jó munkákat láttam a visszakapott hengerekben...

Leave a comment:

• Grandis
    replied
    Üdv Ismét.
    Hát sajnos elég elszomorító a helyzet.Meg lett bontva a motor,a henger fala bemaródva,vagy fúrni kell vagy jó állapotú bontott fog kelleni,+dugattyú+gyűrű.
    Kérdésem hogy valakinek esetleg bontott alkatrésze van e hozzá?
    A motor adattábláján a "Brumit 10 " szerepel,204 ccm

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information