Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dnepr K750-hez kapcsolási rajz?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    korhűen látványos
    Pont az ampermérő ami hál' az égnek analóg, csak én előbb költöttem a pénzt, és aztán gondolkoztam.
    A km-órával vagyok viszont ilyen gondban.... mert bicaj órát használok, de a dnepr-re akartam volna olyat ami hasonlóan veszi a jelet, de mégsem digitálisan mutatja hanem szép számlapja meg mutatója van... nah ilyet nem találtam, de szerintem ha lenne, vihetném zaciba az aranyat
    CZsolti és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Miért nem jó a gyári óra, a váltóról lehajtással? Jó a szólóáttétel miatt biztos csalni fog, de hát minden kílométeróra felfelé csal 10%-ot.
      Amúgy van olyan autó, ahol jeladóval, elektromosan van az óra meghajtva...
      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 ápr. 07, 09:25.

Komment

16-os kerekem van hátul, ultra szoló áttétellel, ráadásul se km óra hajtásom sincs, se órám; nem kaptam a motorhoz. Úgy hajt azé az autóé, hogy van egy mágnes a keréken és egy jeladó?

Amugy ma a börzén beszélgettem pár emberrel, és azt mondták, hogy nyugodtan feltehetem a 30 A-es órát, nem fog elszállni, mert nem lesz annyi fogyasztó az áramkörön úgyse ( 1 izzó elöl, 1 hátul). Most így kicsit bekavarodtam, lapozom is a fizika könyveimet, hogy akkor az áramkörben az áramerősséget mi befolyásolja?

Komment

Igor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Úgy hajt azé az autóé, hogy van egy mágnes a keréken és egy jeladó?
          Igen van egy jeladója, azt hiszem a váltóban valahol, és azt mechanikusan hajtja.

Komment

Igor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Azért bízok benne, hogy megtalálod az 50 A-eset
            Megtaláltam, nem is 50, hanem 60 amperes...de házat neked kell csinálni neki:
            Click image for larger version

Name:	IMG_20130413_095138.jpg
Views:	1
Size:	195.6 KB
ID:	136973
            Ha kell, küldj privátban egy címet, és küldöm is...

Komment

Köszönöm, hogy megtaláltad, de nem lesz rá szükségem, jó lesz a 30 A-es is. Amennyi fogyasztóm lesz, még tán az is bőven elegendő lesz.

Komment

Sziasztok!
                Megtudná-e nekem mondani valaki, hogy milyen szabályzó van a képen, és mi van alatta? 2 lába van, és egy alumínium lap az alja. A szabályzó lábkiosztása is érdekelne, mert nincs rajta.
                Click image for larger version

Name:	szabalyzo.jpg
Views:	1
Size:	132.7 KB
ID:	137583

Komment

Sz.J. eredeti hozzászólása
                  Lada szabályzónak nézem
                  Nem jöttem rá, pedig jó ideje nézegetem...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X