Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Célzóvízzel alaposan gargalizálni és fertőtleníteni kell előtte. Ja és rögzíteni a csavart a helyén elfordulás ellen. Ha nem jön be és a szerelhetőséget meg akarod őrizni, akkor max. átm.8-ig szúrjál be egy R1,5-es rádiuszt és bárhol fúrsz, körbe folyik a benzin. Ez a megoldás látatlanban működik. Ha látóban nem, akkor ne röhögj ki hangosan,
Ha mégsem menne, akkor szólj, és felajánlom valamelyiket, amelyik tetszik. Különben én a 4.et, ami most van a tankon Deél Józsitól vettem. Kicsit eltér kinézetre ezektől, de tökéletesen üzemel.
Eddig el voltam maradva az összerakott állapot képeivel, plusz megpróbáltam a tartalékfuratot is fényképezni, igaz kevés sikerrel
soveny...a pirossal jelölt helyen látszik a tartalékfurat helye(már amennyire)
Nagyon jó megoldás,én is igy csináltam meg ,nagyon jól sikerült.Ma lettem vele készen,annyit módositottam,hogy az imbusz csavarba M5-ös menetet vágtam valamint a vörösréz csőre is.Igy nem kellett ragasztani.Annyit kérdeznék,hogy a csövet milyen hosszúra vágtad én 60mm-re.
Komment