Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ruszki csoda - Dnepr K750 dugattyútörés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Miért nem azzal próbálkoztok?
    Az almot is ugyanilyen. Pont pár napja küldtek át nekem képet egy almot dugóról, az eredmény, mint nálad.

Komment

Ha már ott vagy Igor, ahol ilyet bárhol lehet kapni, miért nem próbálod meg ezt a blokkot beépíteni:
      Click image for larger version

Name:	P1010040.jpg
Views:	1
Size:	61.1 KB
ID:	140980
      sepy, Igor és wsievers kedvelte ezt.

Komment

miért nem próbálod meg ezt a blokkot beépíteni
        Mert akkor egyszerre rontana el egy Dneprt, meg egy BMW-t?
        Lemezjáték, soveny és Igor kedvelte ezt.
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

az eredmény, mint nálad.
          ezt inkább le se kellett volna írnod ... mást most nem tudok tenni, megpróbálom..

ezt a blokkot beépíteni
          Hogyne jutott volna eszembe, itt ezek nagyon jó árban vannak és formára is tetszik maga a blokk!!! Sőt otthon egyik komámnak r65-van belerakva( az eggyel újabb), még tavaly szóba került, hogy segítene szerezni, beleaplikálni egyet az enyémbe, de akkor pont az a varázsa veszne el a motornak amit szeretek az oldaltszelepeltekben! Én ezután már csak egy vashengeres harley-t építek, az lesz az utolsó, és részemről letudva a motorcsereberélés egy életre

A lényeg, hogy nem szar ez a k750, csak rossz napokat él meg, jó lesz ez!
          sepy, wsievers és Kopaszka kedvelte ezt.

Komment

Fő az optimizmus, a lendület nálam is töretlen a megragadási nyomok lecsiszolásában a dugattyúról.
            Igor és sepy kedvelte ezt.

Komment

Megfosztanád magad az állandó szereléstől és csak motorozni- motorozni üzemzavar nélkül?
              Tequila, Igor és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Sehol nincsen megfizethető áron dugattyú. Csak 18-20 ezer Ft/db

Komment

Szerezz egy szar túlfúrt hengerpárt, és hüvelyeztesd hozzá a meglevő Polski dugóidhoz. Sokat nem vesztessz vele.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 szept. 03, 14:48.

Komment

megragadási nyomok lecsiszolásában
                    amugy Koncz Árpi mondta, hogy mikor megfúrat egy hengert rögtön azzal kezdi, hogy az új dugót körbecsiszolja csináljam én is - ez a téma már előkerült, mikor raktam össze a motort, és volt a dugón jópár ragadásnyom.

Megfosztanád magad az állandó szereléstől és csak motorozni- motorozni üzemzavar nélkül?
                    Pontosabban a kihívástól nem fosztanám meg magam már eltapsoltam egy komolyabb, fogyasztói motornak az árát, de olyan bárkinek lehet - csak a pénzt kell letenni értük az asztalra. Én bennem meg van némi perverz vonzalom ezek iránt a régi "lomok" iránt- a lényeg, hogy szovjet boxerje nem lehet mindenkinek Hogy ezek élvezhetőek legyenek, az embernek kicsit állnia kell a f... másik oldalán, és utánna tényleg sajátjának tudja érezni. Ez igaz egyébként minden egyéb márkára és saját kezűleg alkotott dologra!
                    Lemezjáték, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Érzem az iróniát az írásodban, de...
                      ...igen, én speciel lassan abba a korba lépek, ahol már elkényelmesedik az ember, és műszaki problémák helyett motorozni szeretne. Az útszéli szereléseket egyébként is csak az idő szépíti meg.
                      Arról meg, hogy szovjet motorokkal lehet e egyáltalán üzemzavarmentesen motorozni Tibi barátom tudna nyilatkozni.

Hújujjj! Uralosok, Dnepr-esek, Rigasok már biztos egyenesítik a kaszát...
                      Igor, wsievers és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Arról meg, hogy szovjet motorokkal lehet e egyáltalán üzemzavarmentesen motorozni
                        A most megtalált tíz éve eladott Ural M63-asomat azóta is üzemzavar nélkül ( Na jó, a váltóban a berugóracsni megadta mágát, de ez egyszeri hiba volt) használja a jelenlegi tulaj...

Komment

bazsimoci, van esély rá, hogy vissza tudod vásárolni?

wsievers, megkérdeztem ezt a túlfúrós játszmát. 30.000 Ft/db lenne.
                          Azonban a Pál dugattyúnál nagyon segítőkészek így, most nekem megcsinálják a dugattyút 15.000/db áron.

Komment

A csapszeg eltolásnak hol kell lennie? Alul vagy felül nagyobb a dugattyú?

Komment

Az egyiket felfelé, a másikat lefelé forgatva kell a motorba szerelni. És forgásirányban van eltolva.

lehet e egyáltalán üzemzavarmentesen motorozni
                              Nem lehet. Nem arra találták ki.

Komment

Ez annyira tetszik, hogy nem képes kifejezni a "tetszik" gomb megnyomása!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X