Miért nem azzal próbálkoztok?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ruszki csoda - Dnepr K750 dugattyútörés
Collapse
X
-
ezt inkább le se kellett volna írnodaz eredmény, mint nálad.
... mást most nem tudok tenni, megpróbálom..
Hogyne jutott volna eszembe, itt ezek nagyon jó árban vannak és formára is tetszik maga a blokk!!! Sőt otthon egyik komámnak r65-van belerakva( az eggyel újabb), még tavaly szóba került, hogy segítene szerezni, beleaplikálni egyet az enyémbe, de akkor pont az a varázsa veszne el a motornak amit szeretek az oldaltszelepeltekben! Én ezután már csak egy vashengeres harley-t építek, az lesz az utolsó, és részemről letudva a motorcsereberélés egy életreezt a blokkot beépíteni
A lényeg, hogy nem szar ez a k750, csak rossz napokat él meg, jó lesz ez!
- 3 likes
Komment
-
Fő az optimizmus, a lendület nálam is töretlen a megragadási nyomok lecsiszolásában a dugattyúról.A lényeg, hogy nem szar ez a k750, csak rossz napokat él meg, jó lesz ez!
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Szerezz egy szar túlfúrt hengerpárt, és hüvelyeztesd hozzá a meglevő Polski dugóidhoz. Sokat nem vesztessz vele.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 szept. 03, 15:48."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
amugy Koncz Árpi mondta, hogy mikor megfúrat egy hengert rögtön azzal kezdi, hogy az új dugót körbecsiszoljamegragadási nyomok lecsiszolásában
csináljam én is - ez a téma már előkerült, mikor raktam össze a motort, és volt a dugón jópár ragadásnyom.
Pontosabban a kihívástól nem fosztanám meg magamMegfosztanád magad az állandó szereléstől és csak motorozni- motorozni üzemzavar nélkül?
már eltapsoltam egy komolyabb, fogyasztói motornak az árát, de olyan bárkinek lehet - csak a pénzt kell letenni értük az asztalra. Én bennem meg van némi perverz vonzalom ezek iránt a régi "lomok" iránt- a lényeg, hogy szovjet boxerje nem lehet mindenkinek
Hogy ezek élvezhetőek legyenek, az embernek kicsit állnia kell a f... másik oldalán, és utánna tényleg sajátjának tudja érezni. Ez igaz egyébként minden egyéb márkára és saját kezűleg alkotott dologra!
Lemezjáték, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Érzem az iróniát az írásodban, de...Megfosztanád magad az állandó szereléstől és csak motorozni- motorozni üzemzavar nélkül?
...igen, én speciel lassan abba a korba lépek, ahol már elkényelmesedik az ember, és műszaki problémák helyett motorozni szeretne. Az útszéli szereléseket egyébként is csak az idő szépíti meg.
Arról meg, hogy szovjet motorokkal lehet e egyáltalán üzemzavarmentesen motorozni Tibi barátom tudna nyilatkozni.
Hújujjj! Uralosok, Dnepr-esek, Rigasok már biztos egyenesítik a kaszát...
- 6 likes
Komment
-
Az egyiket felfelé, a másikat lefelé forgatva kell a motorba szerelni. És forgásirányban van eltolva.
Nem lehet. Nem arra találták ki.lehet e egyáltalán üzemzavarmentesen motorozni"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment

Komment