Ez pedig olaj lesz. Vagy ami meg elofordulhat, rugotöres, ha ket rugo ugyanazon az oldalon el van törve akkor ferden nyomja a lapot, ha a lap ferde behuzott kupplungnal is hozzaer a tarcsa a nyomolaphoz es viszi a motort.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr K750 kuplung probléma
Collapse
X
-
Most mi van? Így hívják a kuplungautomatáját a Dneprnek. Sőt, még hívják Dneprglide-nak is. Vagyis MT-804 Dnepr-Matic.
http://www.russianiron.com/forums/in...howtopic=11152
Ezt pl. most találtam:
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 okt. 20, 17:31."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Elnézést, elfelejtettem, hogy akkor ide is írtam, ezért nem figyeltem a reakciókat. Azóta ki lettem okosítva. Ezt az egyszerre csúszást és nemelégséges kiemelést a deformált tárcsák okozhatják, ezért van erre egy bakelitlemezlejátszóra hasonlító célszerszám. Már majdnem új szettet rendeltem, mikor felhívták a figyelmem, hogy lehet még egy ok... ha fordítva rakjuk be a kopótárcsákat szintén ezt csinálja... hát én voltam ekkora farok, hogy erre nem figyeltem... Szóval tessék odafigyelni!! Ittasan nem szerelünk kuplungot!
- 5 likes
Komment
-
ha fordítva rakjuk be a kopótárcsákat szintén ezt csinálja...
A deformált tárcsát el tudom képzelni, de a fordítva berakást nehezen. Meg a lemezjátszó vizualizálása is nehézséget okoz.dongos78 kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Hőkezelt alkatrészek csiszolatát csinálták ilyen gépen , műgyantába ágyazva , hogy később mikroszkóp alatt tudják a két különböző szemcseszerkezetet , és átmenetét vizslatni... De volt belőle olyan verzió is, amelyiken legalább 5 "lemezjátszó" korong volt látható , és az utolsó, legfinomabb csak biliárd posztót kapott , arra kellett üvegből a vizes aluoxidot kenni )
Bocs csak eszembe jut egy két emlék ...dongos78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hőkezelt alkatrészek csiszolatát csinálták ilyen gépen , műgyantába ágyazvaEverything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
Azok teljesen szimmetrikusak, nem? És miért csinálná, ha mégsem?
A deformált tárcsát el tudom képzelni, de a fordítva berakást nehezen. Meg a lemezjátszó vizualizálása is nehézséget okoz.
A lemezlejátszós szerkezet: a google-ba találtam ezt a mérőeszközt. Ráfekteted a kuplungtárcsát oldalról meg egy kis kart befordítasz fölé, aminek a végében az indikátor óra van és akkor mérheted az ütését. Ezért írtam a lejátszós példát
- 2 likes
Komment
Komment