Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
@ Elf: Gratulalok a szerzemenyedhez! Meg kell mondjam Te voltal a gyorsabb, mert amikor összel eldöntöttük, hogy megvesszük az altalad feltett motort, sajnos elözö nap elvitted az orrunk elöl.. Sebaj, azota lett helyette MT16 :-)
Hogy allsz a felujitassal?
@ Elf: Gratulalok a szerzemenyedhez! Meg kell mondjam Te voltal a gyorsabb, mert amikor összel eldöntöttük, hogy megvesszük az altalad feltett motort, sajnos elözö nap elvitted az orrunk elöl.. Sebaj, azota lett helyette MT16 :-)
Hogy allsz a felujitassal?
Akkor Te voltál az, akiről az öreg beszélt! Valami apa-fia párost emlegetett, akiknek már van másik Uraljuk is! Simán azt hittem, hogy csak valami üzleti fogással próbálja a dolgok menetét kicsit felgyorsítani.
Egyébként kicsit én is a te helyzetedben járok, mert a vásárlás előtt nagyon őrlődtem egy Porsche924 és ez a motor között. Akkor úgy éreztem, hogy a kocsi mellett fogok dönteni, de mire kezembe került a pénz, addigra azt eladták. Pedig előtte igen sokáig hirdették. Ekkor vettem meg nagy duzzogva a motort.
Utólag józan fejjel úgy gondolom, hogy a motor jobb választás volt, jobban kitudom majd használni és remélhetőleg több örömöt fog okozni, de ezt majd az idő elárulja.
A felújítással pedig még sehogy sem állok. Igazából nem is nagyon tervezek felújítást. Elsődleges célom, egy olyan állapotot létrehozni, amivel az idei szezont kihúzom, hogy lássam mennyit kell és mennyit érdemes a motorra illetve a felújítására költenem. Jelenleg amit orvosolnom kéne, az az olaj és benzin folyások megszüntetése, töltés felélesztése (dinamó kuka), fékek átnézése és a kerekek, de főképp a gumik cseréje lenne. Jelenleg az alkatrészek többségét beszereztem, de eddig a bütyköléshez nem volt helyem. Pár hete átrendeztem a garázst, helyem már van, de az utóbbi időben annyira balszerencsés periódusom van, hogy időm sincs ilyenekkel foglalkozni.
A motor állapotáról majd biztos lesznek infók, mert szeretnék egy topikot nyitni, ahol a bugyuta és mások számára teljesen egyértelmű kérdéseimmel szeretném a hozzáértőket fárasztani, kis segítséget remélve a motor lábra állításához.
Az üzleti fogasra en is gyanakodtam, de nem hittem benne annyira mint Te es igy több idöt hagytam. :-) A Porsche izgalmas vallalkozasnak tünik, de sok örömteli oradat leled majd a DNEPR-ben is. Azt hogy jo döntes volt-e azt akkor fogod biztos merlegelni, amikor hisztizik az Olga. :-) A költsegek szempontjabol a felsö hatar a csillagos ég! :-) Igazabol technikailag eleg jo allapotban volt a motor, amikor mi kiprobaltuk bar a dinamo hibajarol nem volt tudomasunk. A K750M-nel elgondolkoztunk a 12 V-os rendszerre valo atepitesröl de aztan elvetettük, bonyolult lett volna a kivitelezese, igy inkabb maradunk a 6V-os eredeti rendszernel. LED izzokkal probaljuk majd kordaban tartani az aramfogyasztast.
A fenti listadat erdemes volna kiegesziteni a hatso hajtas (kup es tanyerkerek) ellenörzesevel. A DNEPR szerelös topikot pedig kivancsian varjuk!
Komment