Köszönöm lesz mit alkotnom,ma az y-on felfogatást faragtam újra,nagyon sokszor hegesztgették ez volt egyszerűbb.Van kilátásban még egy ülés kistrakin van.......
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm lesz mit alkotnom,ma az y-on felfogatást faragtam újra,nagyon sokszor hegesztgették
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan kilátásban még egy ülés kistrakin van.......mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ha már az ülésekről volt szó: vettem egy 1956 márciusi Csepelt, amin az első nyereg Danuvia jelvényes, gondolom ez lehetett az eredeti is.
Van hozzá egy hátsóülés, az RM logós.
Ezekkel szerelhették a gyárban?
Gondolom felrakták ami éppen készleten volt, meg Rákosi elvtársat azév júliusban mentették fel, épp csak túl volt az ország az első 5 éves terven, de kíváncsi vagyok.
A cél a felújítás, mivel jó eséllyel a fapados kivitelek egyike lehetett, így nem akarom utólag se "felextrázni", se túlságosan szépre megcsinálni, csak eredetire.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 4 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzekkel szerelhették a gyárban?
Szerintem az RM üléssel is autentikus a Csepeled, mivel ha éppen olyat tudtak szerezni a hiánygazdálkodás közepette akkor felszerelték rá azt. A felfogatás megegyezett, és bár Rosenfeld elvtárs talán még itthon is volt amikor végeztek a bejáratással és felkerülhetett a pótülés, de akkoriban már más szelek fújtak.
- 5 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyárilag sohasem tettek rá pótülést a bejáratás miatt.
Akkor valószínűleg RM-es ülés megy majd fel.
És marad a Danuvia hátsólámpa, igaz az azért, mert "rendes" rendszámot szeretnék rá - igaz most csak a féklámpa van odaszerelve, féklámpakapcsoló jó eséllyel nem volt ezen a motoron. Vagy minden nyomát eltüntette valaki.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseigaz most csak a féklámpa van odaszerelve, féklámpakapcsoló jó eséllyel nem volt ezen a motoron. Vagy minden nyomát eltüntette valaki."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVagy úgy...
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseféklámpakapcsoló jó eséllyel nem volt ezen a motoron
- 2 likes
Komment
Komment