Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Új tipusú pannóniák: TLH, TLT250?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Új tipusú pannóniák: TLH, TLT250?

Találtam pannónia hirdetést számomra ismeretlen modell.
    Eladó használt PANNONIA TLH 250, 1970-es
    Na ez meg ha TlT-ként kapott minősítést akkor viszem minősítésre az összes ócsakvasat(megint egy t5 nagyfékdobbal, mondjuk annak nem csúnya)
    Eladó használt PANNONIA TLT250

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Találtam pannónia hirdetést számomra ismeretlen modell.
    Eladó használt PANNONIA TLH 250, 1970-es
    Na ez meg ha TlT-ként kapott minősítést akkor viszem minősítésre az összes ócsakvasat(megint egy t5 nagyfékdobbal, mondjuk annak nem csúnya)
    Szerintem az első az T5H akart lenni, és nem TLH.

Az a TLT pedig szerintem amúgy is több sebből vérzik, nekem úgy tűnik, hogy az egész motort több típusból válogatták össze. Ebbe pedig belefér, hogy a típusmegjelölést mondjuk egy TLT-től kölcsönözték.
    apacsavo és UK kedvelte ezt.

Komment

Mind a kettő T5 de nem tudom miért írkálnak ilyen fantázianeveket.

Komment

HA már nincs új Pannónia ők csinálnak
        az 1.-nél szerintem emlékezett arra hogy Tokozott Lánc és Hangtompító.. Ezen meg mind van akkor legyen ma igen szép t5h
        a 2. huuuuúúú De T1-nek megfelelő és szerintem az is

Komment

A második a TLT szerintem T% az oldalkocsi felfogatás miatt.

Komment

Próbáltam abból kiindulni a 2.nál hogy abba csak nem téved mikor gyártották. 63-ban tlt-t már 63-ban nem gyártottal még tlf-et se. Az összkép pedig T1 és akkor a 63-as év is helyén van.

Komment

Igazad van, de azóta le is vették a hirdetést.

Komment

Legközelebb képernyőképet és képeket le kell menteni mert a típus kitalálós játék így rövid életű :/

Komment

Igen gondolni kellet volna rá de azt hittem hosszabb életű lesz a hirdetés.

Komment

Eladó használt PANNONIA TLT250 megvan még

Na de nézzük... nos amit rá lehet rakni nem nézem mert sok mindent rakhattak rá
                    A képek alapján a váz TLT TLF T1 T5 ből kerülhet ki.
                    A TLT és a TLF-et kizárnám BÁR a képek nem az igaziak. Ezen kettő váznál az első blokk felfogatásnál volt csőtoldás amiben volt a vázszám "képeken úgy vélem felfedezni, hogy ezen ilyen nincs ott"
                    Ami még kizárná de rossz szögbe lett megörökítve az pedig a lengő villa felfogatásnál a laposvasban alul lenne egy nyílás. Végén évjárat se kell ide

Oldalkocsi felfogatásból 3 félét tudok. Ez ami egy cső oda hegesztve és ennek később volt egy kicsit bonyolítottabb verziója. A harmadik amikor semmi se volt ott és bilincset tettek fel.

Szeretek típus jegyeket olvasni Pannónia témakörben aj ha még lenne gyár biztos oda mennék dolgozni
                    Utoljára szerkesztve a következő által: BeniP10&P21; 2012 febr. 01, 16:18.
                    stalker kedvelte ezt.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Pannonia TLT 250 motor eladó!

Komment

Most már csak azt mondja meg valaki hogy kap ez OT-t ? Vagy elég ha fényezve és krómozva van??

Komment

Láttam már élőben is olyan ot-s vasakat hogy nem tudom hogy hogy kaphatta, mert pl. a fekete pannónia ami köztudottan fekete, ilyen sötét szürkés kékes dologra volt fényezve. De ez nem tudom hogy sikerült, mondjuk az első hirdetésben több képpel még hagyományos rendszáma volt nem volt kiváltva az ot-s, de ugye ot-s rendszám nélkül is lehet valaminek minősítése.

Komment

Megint visszakerült több képpel jobban szemügyre lehet venni.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                            Working...
                            X