Közlemény

Collapse
No announcement yet.

1970-es Pannonia P10H

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

1970-es Pannonia P10H

Sziasztok!

Most nem a festésről kérdeznék, az úgyis kiderült, hogy eredetileg kizárt, hogy piros lett volna, de színtén az általam kinézett 70'-es P10H-ról lenne szó...
    A "Tipuskalauz" szerint a T5 és a P10 sárvédői megegyeznek, de ez igaz a felfogatási pontokra is?!
    Illetve mitől függött, hogy egy motorra került e a bal oldalt az ülés alatt található "kapaszkodó", ami gondolom a középállványra húzásnál nyújt segítéget, mert nem találtam benne logikát?!
    Előre is köszi!

A kis fül amivel bakra emeljük a motort az idővel elmaradt. Pontos időt nem tudok, de a 70-es p10-emen se volt. Az ülést kellett tépni. "azért is törtek az üléslapok de pl én apám pótolta a hiányát házilag

A sárvédő felfogatása is megegyezik. "sárvédőnél különbség a rég pl TL TLT és új között a peremezés volt" amiben talán lehet még gondolkodni az a sárvédő pálca ugyanis abból is volt talán kétfajta. "70-es p10-emen félkörös van volt" a másik a kör alakú.
    Intrepid kedvelte ezt.

Komment

köszi az infót!

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A sárvédő felfogatása is megegyezik...
      nem tudod esetleg, hogy ez igaz e a hátső sárvédőre is?
      Köszi!

Komment

Én nem láttam e két típus sárvédője között különbséget.

Komment

köszi a segítséget!

Komment

Intrepid, BeniP10&P21 és TZ kedvelte ezt.

Komment

Ezen technikát egy régi képen is láttam. Talán a nagy kék könyvben egy csepel 250-en

Komment

Szereltek 120-as kilóméterórát P10-esekre? Esetleg 68-ban? Vagy jól tudom, hogy csak 140-es, majd 160as volt?
                Előre is köszi!

Komment

Az apám amikor kiskölyök voltam vett a KPM-től egy P10-est amivel a gazdája karambolozott és meghalt, ezért senki nem volt hajlandó ráülni, és ezért olcsó volt.
                  Azon biztos 120-as óra volt mivel akkoriban nekem kardinális kérdés volt, hogy "mennyi van beleírva".
                  Azt viszont nem tudom, hogy ez már a javítás után került bele vagy az eredetije volt.
                  Intrepid és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X